Αρβανίτης: Όσα έγιναν στο γύρισμα για τον πιλότο της νέας του κωμωδίας...


Ο κύκλος της Ar3na έκλεισε, όμως, ένας νέος κύκλος ξεκινάει γιο τον Δημήτρη Αρβανίτη. Αυτή τη φορά πρόκειται,ως γνωστόν, για μία κωμωδία σχέσεων και παρεξηγήσεων που θα προσφέρει πολύ
γέλιο...

Τι έγινε,όμως, στο πρώτο γύρισμα για τον πιλότο της σειράς;Τι μπορεί να συζητούν τέσσερις γυναίκες υπό το φως των κεριών, κατά τη διάρκεια ενός γεύματος σε ένα καλό εστιατόριο, καθισμένες δίπλα στην πισίνα; Για άντρες και σεξ, φυσικά! Και η ζωή τα φέρνει έτσι που κάποιες φόρες οι άνθρωποι οδηγούνται σε ακραίες αποφάσεις…

Παρασκευή, 23 Ιουνίου. Όπως αποκαλύπτει η δημοσιογράφος, Βίκυ Διαμάντη, στο Mytv, που βρέθηκε στον χώρο των γυρισμάτων , το ραντεβού ήταν γιο το απόγευμα, μια και το γύρισμα ήταν βραδινό. Σε γνωστό κτήμα το σκηνικό στηνόταν με μεγάλη προσοχή. Ο Δημήτρης Αρβανίτης βρισκόταν εκεί από το μεσημέρι ,και, ως τέλειος ενορχηστρωτής, οργάνωνε τα πάντα.Τη θέση των καμερών, τον φωτισμό, τον ήχο, τους ηθοποιούς, είχε ακόμη λόγο και στο στήσιμο του σκηνικού. Οι τέσσερις πρωταγωνίστριες ετοιμάζονταν- με κέφι -για το πρώτο τους γύρισμα (μας έκανε πολλή εντύπωση η χημεία που είχαν μεταξύ τους και πίσω από τις κάμερες, καθώς έχουν ήδη γίνει φίλες και αυτό ήταν εμφανές).

Μόλις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, κατέφθασαν στον χώρο, μπήκαν και οι βοηθητικοί ηθοποιοί, και ο σκηνοθέτης έδωσε το γενικά πρόσταγμα για να ξεκινήσουν... Οι συζητήσεις απόλυτα ρεαλιστικές, όπως όλες οι γυναίκες προβληματιζόμαστε για τις σχέσεις μας, τα ερωτήματα οικεία και ένα στοίχημα που θα γίνει αφορμή για να ξετυλιχθούν οι ιστορίες των τεσσάρων γυναικών. Ο Δημήτρης Αρβανίτης, αποφασιστικός και γνωρίζοντας πολύ καλά τι θέλει να δείξει σε κάθε σκηνή, έδινε εντολές και όλοι προσπαθούσαν να βγάλουν το καλύτερο αποτέλεσμα...  Και το κατάφεραν. Όταν στις τέσσερις το πρωί έσβησαν τα φώτα και οι κάμερες, τα χαμόγελα ικανοποίησης ήταν πλατιά σε όλους τους συντελεστές της νέας σειράς, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η υπόθεση αφορά τέσσερις γυναίκες που υπήρξαν αγαπημένες φίλες στο παρελθόν. Η Βερόνικα, η Λυδία, η Ανδρονίκη και η Βούλα συναντιούνται μετά από χρόνια όταν μία επιστρέφει πίσω. Και οι τέσσερις είναι προβληματισμένες από τις σχέσεις τους και ψάχνουν να βγουν από το αδιέξοδο. Τότε πέφτει στο τραπέζι η ιδέα να αποπλανήσει η μία τον άνδρα της άλλης. Φυσικά, προκαλούνται μπλεξίματα και διλήμματα.

Πρόκειται για μία κωμωδία γύρω από την αιώνια «μάχη» των φύλων. Αποτελείται από 24 επεισόδια και προορίζεται για να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

*Να υπενθυμίσουμε πως το σίριαλ λέγεται 4 x 4, και η πρόταση δεν έχει ακόμα βρει την τηλεοπτική της στέγη.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: