Ουγγαρέζος: «∆εν µου ήταν δύσκολο να βρω κοινά στοιχεία µε τη Μαρία Μπεκατώρου»

Unknown
0

Για την τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη Μαρία Μπεκατώρου φέτος μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.


Πώς ήταν για σένα η φετινή σεζόν;

Χρειαζόµουν αυτή την τηλεοπτική σεζόν, ώστε να επαναπροσδιοριστώ κάνοντας την ανασκόπησή µου στη δουλειά. Λόγω των εντατικών ρυθµών που έχω -ξεκινώντας την ηµέρα µου από το ραδιόφωνο- αλλά και εξαιτίας της χρόνιας καθηµερινής µου τηλεοπτικής παρουσίας, βρισκόµουν συνεχώς στον «αυτόµατο». Φέτος, η µείωση των ηµερών σε δύο στην τηλεόραση µε βοήθησε να καταλάβω τι θέλω, πού βρίσκοµαι και σε τι είµαι καλός. Η οµάδα του «ΣουΚου» δουλεύει πολύ ωραία, µπροστά και πίσω από τις κάµερες, δίνοντάς µου την ευκαιρία να µετρήσω και να µετρηθώ.

Ταιριάξατε µε τη Μαρία Μπεκατώρου;

Έχω κατηγορηθεί ότι είµαι «προσαρµοστικός» στη δουλειά... Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο στοιχείο του χώρου. Πολλές φορές έλεγαν «πώς είναι δυνατόν να ταιριάζει µε τον Γιώργο Λιάγκα, τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Μάρκο Σεφερλή;». ∆εν θα ακούσεις ποτέ από το στόµα µου τη φράση «δεν είχαµε χηµεία» µε κάποιον συνεργάτη. Θα προσπαθήσω να βρω µε όλους κοινά στοιχεία, γιατί η δουλειά µας είναι να κάνουµε τον κόσµο να περνάει καλά. ∆εν µου ήταν δύσκολο να βρω κοινά στοιχεία µε τη Μαρία Μπεκατώρου. Ως άνθρωπος δίνει χώρο και µπορείς να συνεργαστείς εύκολα µαζί της.

Βρήκες ή εφηύρες τον χώρο σου στην εκποµπή;

Το κάθε δίδυµο δίνει τον δικό του βηµατισµό και χαρακτήρα στην εκποµπή. Η Μαρία Μπεκατώρου µε τον Νίκο Μουτσινά πέρυσι έκαναν την εκποµπή περισσότερο σατιρική. Όσον αφορά εµένα, δόθηκε περισσότερο έµφαση στο ρεπορτάζ και σε άλλα είδη απασχόλησης, όπως τα παράξενα του διαδικτύου, ο καιρός και διάφορες συνεντεύξεις µε άλλη µατιά. Αυτό που κάναµε µε τη Μαρία Μπεκατώρου ήταν να δηµιουργήσουµε ένα πολυσυλλεκτικό µαγκαζίνο που θα θέλεις να δεις το πρωί του Σαββατοκύριακου. Ο τηλεθεατής οφείλει να επιβάλει τη θεµατολογία της εκποµπής.

 Πηγή: Real

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !