Μαρί Κωνσταντάτου: Η επιστολή της για τα ανυπόστατα δημοσιεύματα σχετικά με τον γάμο της με τον Μίνωα Κυριακού.

Θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με τα όσα καταλογίζουν στην ηθοποιό Μαρί Κωνσταντάτου για όσο καιρό ήταν παντρεμένη με τον ισχυρό άντρα του ΑΝΤ1, Μίνωα Κυριακου, η ηθοποιός προέβη στην έκδοση επιστολής θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια σε κάποια θέματα.

Την επιστολή ανάρτησε η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

H ηθοποιός, μεταξύ άλλων γράφει: «Είμαι συντετριμμένη από τον θάνατο του Μίνωα, με τον οποίο υπήρξαμε παντρεμένοι 13 ολόκληρα χρόνια... Το γεγονός ότι παραβρέθηκα στην κηδεία του και τον αποχαιρέτησα, υπήρξε μόνο μια μικρή παρηγοριά για μένα...», λέει σχετικά με το θάνατο του πρώην συζύγου της και συνεχίζει απαντώντας στα δημοσιεύματα περί εξωσυζυγκής σχέσης που της καταλογίζουν.

«Καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου μας, μουν αφοσιωμένη στον σύζυγό μου...Η αναφορά δε σε δημοσιεύματα ψευδών γεγονότων που προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψή μου περί δήθεν εξωσυζυγικών σχέσεών μου, ή για δήθεν βλέψεις μου στην περιουσία του Μίνωα, μόνο κακοβουλία καταδεικνύουν, επιφυλάσσομαι δε να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου σε βάρος παντός υπευθύνου», γάφει.

     

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: