Πριν λίγο κυκλοφόρησε η είδηση πως από τη νέα σεζόν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα αναλάβει την πρωινή ζώνη 10 με 1 του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1. Αυτό πρακτικά θα σήμανε πως και το κανάλι του Αμαρουσίου καταργεί την πρωινή του ψυχαγωγική ζώνη τα Σαββατοκύριακα και ότι ο γνωστός δημοσιογράφος θα αντικαταστούσε τη Μαρία Μπεκατώρου.

Το tvnea.com επικοινώνησε με τον ΑΝΤ1 για να μάθουμε κατά πόσο ισχύει το παραπάνω δημοσίευμα. Η απάντηση του καναλιού ήταν η εξής: "Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή".

Πάντως δεν θα ήταν και τόσο έξυπνο να προσπαθήσει ο ΑΝΤ1 να πολεμήσει τη δυναμική του Νίκου Μάνεση με κάποιο ομοειδές πρόγραμμα. Επίσης,μη ξεχνάμε πως είναι η καλύτερη ευκαιρία το κανάλι του Αμαρουσίου να σαρώσει στη συγκεκριμένη ζώνη με τη Μαρία Μπεκατώρου,από τη στιγμή που ο ALPHA αποφασίζει να επενδύσει με ένα διαφορετικό προϊόν. Αν το «ΣουΚου» υποστηριχθεί από το κανάλι μπορεί να διατηρήσει το περσινό του κοινού,αλλά να προσθέσει και στην τηλεθέαση του το 8% με 10% της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.


Για να δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]