Ντίνος Καρύδης: Αυτό τον καιρό κάνω ξιφασκία με την κατάθλιψη....

0

Τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια καταστρώνει ο Ντίνος Καρύδης. Τι ετοιμάζει στο θέατρο;


«Ένα καταπληκτικό θεατρικό έργο, Έλληνα συγγραφέα, του Κώστα Παπαπέτρου. Εκατό χρόνια μετά τα εγγόνια μας θα θυμούνται τον Καμπανέλλη, τον Ζιώγα, τον Μουρσελά, τον Πρετεντέρη. Ο τίτλος είναι «Ρωμαίος και Ιουλιέτα ετών.. 80". Είναι δυο ηθοποιοί, παλιές δόξες του θεάτρου που έχουν κεράσει τα 80 και δεν χτυπάει το τηλέφωνα» τόνισε στο Χάι.

-Είναι ζευγάρι;

«Ναι. Μεταξύ τους υπάρχει αγάπη και τσακωμός. Ο Έκτορας που είμαι εγώ, είναι του «σοβαρού» θεάτρου και η γυναίκα του η Βαρβάρα, είναι η Δέσποινα Στυλιανοπούλου και είναι της επιθεώρησης.»

-Φοβερό ζευγάρι. Θα το δούμε τον Σεπτεμβριο;
.
«Από Οκτώβριο. Τον Σεπτέμβρη θα κάνουμε πρόβες»

-Είσαι ενθουσιασμένος;

«Είμαι ακριβώς ο Έκτορας. Αν μου λέγανε «Τι θες; 1.000.000 ευρώ ή να παίξεις στο θέατρο;» θα έλεγα «Θέατρο». Θέλω την ανάσα του κοινού, να ακούω το χειροκρότημα»

-Όντως δεν χτυπάει το τηλέφωνο;

«Μετά τα 80 να σε κάνουν τι;»

-Έχουμε αξιόλογους ηθοποιούς.

«Έχουμε! Ο Κώστας Βουτσάς παίξει με την Ντενίση έναν μικρό ρόλο. Έχει την ανάγκη να πατήσει στο σανίδι. Στο ιερό για μένα σανίδι. Αυτό τον καίρό ασχολούμαι με το έργο και κάνω ξιφασκία με την κατάθλιψη. Εκείνη έχει ξίφος κι εγώ γιαταγάνι που γράφει πάνω «Σμαράγδα». Είμαι βέβαιος πως θα την νικήσω.»

-Αυτά γιατί; Λόγω δουλειάς; Εποχής; Κρίσης;

«Γιατί βγαίνοντας από το σπίτι μου, μέχρι να ανέβω στον Λυκαβηττό, με σταματάνε δεκαπέντε άτομα που το καθένα μου ζητάει ένα ευρώ και μου θυμίζει πως δεν το έχω. Είναι ξαπλωμένος κάτω με το κυπελάκι στο χερι. Δεν είμαι γουρούνι. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται έτσι. Αυτά τα είχαν ζήσει και οι γονείς μου στην Κατοχή. Αλλά τότε υπήρχε αξιοπρέπεια. Μπορεί να ήταν μπαλωμένο το φόρεμα, αλλά ήταν καθαρό. Υπήρχε κι ελπίδα. Οταν τελείωσε ο πόλεμος το 1944, εμείς το συνεχίσαμε. Είμαστε λαός της διχόνοιας. Δεν ξέρω γιατί και τι φταίει. Το κλίμα; Η τοποθεσία;»


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !