Εντεκάχρονος έσωσε τρεις ανθρώπους από επίθεση μανιασμένης αρκούδας

Unknown
0

Ο μικρός είχε βγει για κυνήγι με το θείο του, τον επίσης ανήλικο ξάδερφο του και έναν άλλο άνδρα όταν δέχθηκαν την επίθεση


Ένας εντεκάχρονος στις Η.Π.Α. έσωσε τον θείο του, τον ξάδερφο του και έναν φίλο τους από την επίθεση που δέχθηκαν από μια μανιασμένη αρκούδα. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αλάσκα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο εντεκάχρονος είχε βγει για κυνήγι με το θείο του, τον επίσης ανήλικο ξάδερφο του και έναν άλλο άνδρα όταν δέχθηκαν την επίθεση. Ο θείος του, ο οποίος προπορευόταν της πομπής, καθώς και ο δεύτερος άνδρας δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και η αρκούδα τους πέταξε στο πλάι. Ο μικρός αστραπιαία κατάφερε να οπλίσει και να πυροβολήσει τρεις φορές, καθυστερώντας αρκετά το ζώο, ώστε να συνέλθει ο θείος του και να το αποτελειώσει.

«Σώθηκε γιατί δεν πρόλαβα να βάλω λουρί στο όπλο του και το μετέφερε στα χέρια» δήλωσε ο πατέρας του μικρού που μίλησε στους δημοσιογράφους. «Οι άλλοι τα είχαν περασμένα στους ώμους και δεν πρόλαβαν να τα κρατήσουν. Η πρώτη βολή του γιου μου βρήκε την αρκούδα στον ώμο και δεν την ανέκοψε καθόλου αλλά η δεύτερη και η τρίτη ήταν στο κεφάλι. Χάρις σε αυτές τις βολές επέζησαν».

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !