Όπως έχει γίνει γνωστό, το STAR ετοιμάζει μια νέα, καθημερινή σειρά, της οποίας το σενάριο θα
επιμεληθούν οι Αποστόλης Τσαούσογλου - Εμμανουέλα Αλεξίου. Πρόκειται για ένα κωμικό σίριαλ , που μας έρχεται από το εξωτερικό ,και θα το ελληνοποιήσουν οι παραπάνω δημιουργοί. Συγκεκριμένα, είναι ένα κορεατικό φορμάτ, με πρωτότυπο τίτλο ,Μy husband got a family ( Ο άντρας μου πήρε μια οικογένεια) .

Το πρότζεκτ προχωρά κανονικά, κι ήδη τα στελέχη έχουν δώσει την τελική έγκρισή τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, το σίριαλ δεν θα βγει στον αέρα με τον παραπάνω ,πρωτότυπο τίτλο ,ενώ όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο...ελληνικός τίτλος έχει ήδη βρεθεί ,ωστόσο, κρατείται μυστικό! Πάντως, όπως...έπιασαν οι κεραίες μου,να σας ενημερώσω πως ο τίτλος με τον οποίο θα δούμε τη σειρά, δεν είναι κάποια μετάφραση ή έστω παράφραση του πρωτότυπου,δηλαδή Ο άντρας μου πήρε μια οικογένεια, αλλά πρόκειται για έναν τίτλο που είναι απολύτως ελληνικής έμπνευσης .Μάλιστα, οι...εμπνευστές του φρόντισαν επίτηδες ώστε αυτός ο τίτλος να δένει πλήρως και με το σενάριο!

Επίσης, να αναφέρω ότι ,σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, το κανάλι δεν έχει ακόμα αποφασίσει σε ποια ζώνη θα τοποθετήσει την εν λόγω σειρά, αλλά σίγουρα αυτό θα οριστικοποιηθεί στο προσεχές διάστημα, μια κι ακόμα το πλάνο της νέας σεζόν δεν έχει πλήρως κλειδώσει κι όλα είναι υπό διαμόρφωση. Πάντως, έτσι για την ιστορία ,να υπενθυμίσω πως τη νέα σεζόν το STAR θα έχει στο πρόγραμμά του δυο κωμωδίες, καθώς όπως σας έχω ξαναγράψει ( θυμηθείτε εδώ ) ,θα δούμε και την κωμική σειρά της Άννας Χατζησοφιά (Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]