Αποχωρεί από την 'Ελευθερία του Τύπου' ο...

0

Η Ελευθερία του Τύπου μετρά λίγους μήνες ζωής στη μιντιακή αγορά, κι έχει στο δυναμικό της
αρκετά δυνατά ονόματα, πολλά προερχόμενα κι από το συγκρότημα του ΔΟΛ.

Ο Άρης Ραβανός, λοιπόν, που ήταν αρχισυντάκτης του πολιτικού τμήματος και είναι ένα πρόσωπο που προέρχεται από τον ΔΟΛ, με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι αποχωρεί από την εν λόγω εφημερίδα.Μάλιστα, το κείμενό του το συνόδευσε με δυο φωτογραφίες με τα κτήρια.Όπως χαρακτηριστικά γράφει, στις αρχές Αυγούστου ανοίγει ένας άλλος κύκλος .

Μένει να δούμε αν θα ενταχθεί ξανά στον ΔΟΛ ή αν μετακινηθεί σε άλλο Μέσο. Να θυμίσουμε πως έχει αποφασιστεί ότι, όσοι ήταν στον ΔΟΛ θα επιστρέψουν πίσω στις θέσεις τους, μετά και την απόκτησή του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στον οποίο ανήκει και η 'Ελευθερία'.

Αναλυτικά,έγραψε:
Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος ακριβώς 110 ημερών (σ.σ. πως λέγανε παλαιά οι πρώτες 100 μέρες της κυβερνήσεως!) στην αρχισυνταξία του πολιτικού τμήματος της εφημερίδας, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου (ημερήσιο και κυριακάτικο έντυπο). Από σήμερα ουσιαστικά δεν ανήκω στο δυναμικό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του Τύπου και μετά από ολιγοήμερη άδεια θα ανοίξει στις αρχές Αυγούστου ένας άλλος κύκλος σε άλλα δημοσιογραφικά εδάφη. 

Η περίοδος της αρχισυνταξίας που ξεκίνησε 27 Μαρτίου ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και διδακτική, και πλούσια εμπειριών. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με υποδέχθηκαν στην Ελευθερία, από την κορυφή της πυραμίδας έως τη βάση, αλλά και για την εμπιστοσύνη τους. Δεν θα κάνω ειδικές αναφορές. Ξέρουν αυτοί, αλλά το σίγουρο είναι ότι σφυρηλατήθηκε, αν και σε σύντομο χρονικό διάστημα, μια πολύ καλή σχέση και επαφή. 

Ευχαριστώ για την καλόπιστη κριτική που με διόρθωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό και την κακόπιστη που με αφύπνισε, αλλά και τους διάφορους καλοθελητές παντός καιρού που με έκαναν περισσότερο προσεκτικό και υποψιασμένο. Νομίζω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά και αυτό φάνηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά αυτό το πιστώνονται οι πολύ καλοί συνάδελφοι που απαρτίζουν το πολιτικό τμήμα και με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τη διεύθυνση και τους επιτελείς της εφημερίδας και όλο το προσωπικό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, με τους οποίους αν και δεν γνωριζόμασταν καθόλου, συνεργαστήκαμε άψογα και με κάνανε να νιώσω άνετα σε μια μεγάλη δημοσιογραφική οικογένεια. Τους εύχομαι τα καλύτερα με υγεία κυρίως. Και πάλι ευχαριστώ για τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους. 

Οδηγός μου η φράση: Μην γράφεις στα «παλιά» τους ανθρώπους που προσπερνάς στην άνοδο, θα τους ξανασυναντήσεις στην κάθοδο. Η ζωή κάνει κύκλους.

Δες την ανάρτηση:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !