Δέσποινα Βανδή: «Μου αρέσει που στις διακοπές δεν ακούω συνέχεια...»

Unknown
0

Μία φωτογραφία με τα λαχταριστά γεμιστά που έφτιαξε ανέβασε στο instagram η Δέσποινα Βανδή, ενώ θέλησε να εκφράσει και ένα μικρό "παράπονο" για τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο.


«Ένα από τα πράγματα που μου αρέσει στις διακοπές είναι που δεν ακούω συνέχεια "μαμα τι θα μαγειρέψεις σήμερα"!!!!Ναι!Ναι!Μου αρέσει να μαγειρεύω αλλά αυτό το κάθε μέρα και ο καθένας με τις προτιμήσεις του προκαλεί μερικές φορές έναν εκνευρισμό όπου στο τέλος φυσικά επικρατεί πάντα δημοκρατικά η πιο σωστή άποψη!Η δική μου!» έγραψε, μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια.

 Δείτε την ανάρτησή της...

Ένα από τα πράγματα που μου αρέσει στις διακοπές είναι που δεν ακούω συνέχεια "μαμα τι θα μαγειρέψεις σήμερα"!!!!Ναι!Ναι!Μου αρέσει να μαγειρεύω αλλά αυτό το κάθε μέρα και ο καθένας με τις προτιμήσεις του προκαλεί μερικές φορές έναν εκνευρισμό όπου στο τέλος φυσικά επικρατεί πάντα δημοκρατικά η πιο σωστή άποψη!Η δικη μου!😂😂😂 Αλλά εγώ άλλο ήθελα να σας πω! Πείτε μου αν υπήρχαν κάποιες εικόνες να χαρακτηρίζουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα εκτός από θάλασσες τοπία κτλ ,δεν είναι και αυτό το φαγητό η μήπως είναι δικό μου παιδικό βίωμα?😂😂😂😂Τα γεμιστά τα φασολάκια και η φέτα!Πω πω πείνασα...Πάω να φάω!Γεια σας!😘😘😘😘
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !