Νικολέττα Καρρά για ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ: 'Ευχαριστώ τον Βασίλη Θωμόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε'

0

Πριν από τρία χρόνια είπε το «ναι» στον ρόλο της κακιάς και κέρδισε κοινό και τηλεκριτικούς! Η Νικολέττα Καρρά, η τηλεοπτική Τατιάνα από τους «Συμμαθητές», μπορεί αυτό το διάστημα να
βρίσκεται εκτός πλατό και να απολαμβάνει τις διακοπές της -μια και τα γυρίσματα της σειράς έχουν ολοκληρωθεί προ πολλού-, όμως, δεν παύει να συγκινείται κάθε φορά που μιλάει για τον ρόλο της. Αν και, βάσει σεναρίου, προσπαθεί να βρει τρόπο να ξεφύγει από τον εκβιασμό του αστυνόμου και από το άγχος της παρουσιάζεται μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, εκείνη δεν παύει να ζει για τον μεγάλο έρωτά της, τον Παύλο (Κρατερός Κατσούλης).

Η ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα, «Espresso», και την Τεριάννα Παππά, για τα τελευταία γυρίσματα και για τον πιο αγαπημένο της τηλεοπτικό ρόλο, όπως χαρακτήρισε εκείνον της Τατιάνας. «Όταν τελείωσαν τα γυρίσματα, έγραψα πολλές σκέψεις στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Ιnstagram» ,μας είπε η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1, η οποία μοιράζεται με το κοινό της κάθε ξεχωριστή στιγμή της, πόσο μάλλον το φινάλε του σίριαλ που αγάπησε τόσο...
«Είναι περίεργα τα συναισθήματα, γιατί πρόκειται για μια δουλειά που αγαπήσαμε όλοι παρά πολύ. Ήταν τρία υπέροχα χρόνια! Κάποτε, όμως, όλα τελειώνουν, τι να κάνουμε! Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλή αντάμωση να έχουμε», συνέχισε.

Με το φινάλε της σειράς να πλησιάζει, η Νικολέττα δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλά, για να μη χαλάσει την έκπληξη του τηλεοπτικού κοινού. Παρ’ όλα αυτά, μας είπε τι θα ήθελε η ίδια να συμβεί. «Το σωστό και το λογικό είναι η Τατιάνα να πάει κοντά στον μεγάλο έρωτά της, τον Παύλο. Τι θα γίνει, δεν ξέρω, θα δούμε. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως η Τατιάνα είναι ο πιο αγαπημένος μου ρόλος, όσον αφορά τους τηλεοπτικούς, την αγάπησα παραπάνω απ’ όλους». 

Αυτά τα τρία χρόνια των γυρισμάτων όλοι οι συντελεστές έγιναν μια παρέα, γιατί ήταν πρώτα απ’ όλα φίλοι και μετά συνάδελφοι. Μοιραία, λοιπόν, τα τελευταία γυρίσματα υπήρξαν δύσκολα! «Υπήρχε μεγάλη φόρτιση και συγκίνηση και προσπαθήσαμε τις τελευταίες μέρες των γυρισμάτων να μην το σκεφτόμαστε, γιατί στο σίριαλ αυτό έγιναν σχέσεις που θα κρατήσουν. Πιστεύω ότι δεν θα χαθούμε με τους ανθρώπους που δουλέψαμε τόσο καλά. Η συνεργασία μας ήταν άψογη».

Η όμορφη πρωταγωνίστρια ένιωσε και την ανάγκη να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην ψυχή αυτής της δουλειάς, τον σκηνοθέτη ,Βασίλη Θωμόπουλο... 
«Είμαι ευγνώμων που μου έδωσε την ευκαιρία να υποδυθώ αυτό τον ρόλο, τον οποίο απόλαυσα. Ήταν διασκεδαστικό να είμαι τόσο κακιά. Τον ευχαριστώ, λοιπόν, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

Προς το παρόν, η Νικολέττα ξεκουράζεται, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα...
«Το καλοκαίρι κάθομαι. Από τον χειμώνα, όμως, θα κάνω θέατρο. Θα είμαι με τη Ζωή Λάσκαρη σε ένα έργο που σκηνοθετεί ο Αντώνης Λουδάρος, αλλά αυτά θα τα πούμε αργότερα»,μας είπε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !