Η ΕΙΤΗΣΕΕ θρηνεί την απώλεια του Μίνωα Κυριακού

0
Η οικογένεια της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, θρηνεί σήμερα την απώλεια του Μίνωα Κυριακού, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος της και φυσικά εκ των πρωτεργατών στη δημιουργία και την καθιέρωση της ελεύθερης τηλεόρασης και ραδιοφωνίας.

Ο Μίνωας Κυριακού αφήνει τεράστια παρακαταθήκη καθώς εργάσθηκε με πάθος, αυταπάρνηση και αφοσίωση για την ανάπτυξη και την πρόοδο της ελεύθερης τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, δείχνοντας το δρόμο στις επόμενες γενιές του κλάδου.

Εκφράζοντας τον βαθύτατο σεβασμό μας προς το πρόσωπο του Μίνωα Κυριακού καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας προς την οικογένειά του, αξίζει να τονισθεί η μεγάλη συνεισφορά του εκλιπόντος στην εγχώρια επιχειρηματικότητα και την ελληνική οικονομία.

Ωστόσο ο Μίνωας Κυριακού δεν στάθηκε μόνο εκεί. Το αίσθημα του καθήκοντος που τον διακατείχε τον οδήγησε στην ανάπτυξη έντονης δράσης άδολης προσφοράς, παρέχοντας ουσιαστική βοήθεια σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Αναμφισβήτητα  το ήθος, o ακέραιος χαρακτήρας, το ελεύθερο πνεύμα, η διορατικότητα, η υπευθυνότητα και η προσφορά προς το συνάνθρωπο είναι στοιχεία που θα μας θυμίζουν πάντοτε την πολύχρονη δράση του Μίνωα Κυριακού σε κάθε τομέα στον οποίο δραστηριοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !