Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκαλύπτει στην "Real News" τον τρόπο με τον οποίο άλλαξε γνώμη για τον Νίκο Μουτσινά ύστερα από την συνεργασία τους.


Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Νίκος Μουτσινάς είχαν συνεργαστεί μαζί  στην περσινή τηλεοπτική σεζόν της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα, η οποία, όπως αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Λάμπρος, κατοχύρωσε την φιλία του με την Μαρία Μπεκατώρου, αν και διαχωρίζει το φιλικό από το επαγγελματικό κομμάτι.


Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη: 

"Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο δεν συνέβη κάτι σημαντικό. Είπα μία άποψη σχολιάζοντας τη δήλωση του Δημήτρη για την οποία ρωτήθηκα. Οι φήμες για κόντρα προέρχονται από ανίδεους ανθρώπους, που δεν έκαναν τον κόπο να διασταυρώσουν τις πληροφορίες τους. Δεν είχαμε ποτέ εντάσεις! Αυτό μου θυμίζει την περσινή χρονιά που έπρεπε να απολογούμαστε για το αν ο Νίκος Μουτσινάς είναι καλό παιδί. Εξεπλάγην με το πόσο καλός συνεργάτης ήταν ο Νίκος, γιατί είχα ακούσει πως ήταν ο διάολος ο ίδιος, όμως, η συνεργασία μου μαζί του, απέδειξε το αντίθετο".

"Δεν θα ήθελα να ήμουν στο πλευρό μιας… killer παρουσιάστριας. Μου αρέσει όπως είναι η Μαρία, με τα καλά και τα κακά της. Προτιμώ τους ρομαντικούς ανθρώπους που αγαπούν αυτή τη δουλειά και που η επιτυχία δεν τους χαρίστηκε απλόχερα, αλλά μετά από πολύ κόπο και σκληρή δουλειά. Τα χαρακτηριστικά της Μαρίας μου ταιριάζουν απόλυτα. Η ευαισθησία της, καθώς και η αφέλειά της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]