Η Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ αποχαιρετά τον Κυριακού και συγκινεί: ' Ήταν δεύτερος πατέρας μου '

0

Σήμερα το απόγευμα είπαν το τελευταίο ' αντίο ' στον ιδρυτή του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Μίνωα
Κυριακού, ενώ από την ώρα που γνωστοποιήθηκε ο θάνατός του, πλήθος επωνύμων (σεναριογράφοι, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ρεπόρτερ) έσπευσαν μέσω των social media να πουν το δικό τους ' ευχαριστώ ' στον ισχυρό άνδρα των media.

Σήμερα, και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ, με ένα άκρως συγκινητικό αλλά κι αποκαλυπτικό μήνυμά της στα social media, αποχαιρέτησε με τη σειρά της τον άνθρωπο που ,όπως γράφει, ήταν δεύτερος ''πατέρας'' της.

«Σήμερα έφυγε ο άνθρωπος που ένοιωθα ότι ήταν ο δεύτερος «πατέρας» μου, ο Μίνως Κυριακού! Ο άνθρωπος που μας έμαθε ότι η δουλειά είναι το σπίτι μας, η δεύτερη οικογένειά μας. Ο, τι και να γράψω είναι «φτωχό» μπροστά σε μια τέτοια προσωπικότητα. Γι' αυτό και επέλεξα να γράψω μια ιστορία μήπως και βοηθήσω να καταλάβετε τι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ήταν ο ΜΙΝΩΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ…

Βοηθούσε όλους μας σε ότι πρόβλημα και αν είχαμε έξω από τη δουλειά και ακόμη περισσότερο σε θέματα υγείας. Είχαμε στο πρόγραμμα ένα υπέροχο κορίτσι, την Έφη, η οποία στα 23 της χρόνια νόσησε από μία από τις πιο επιθετικές μορφές καρκίνου και ήξερε πολύ καλά ότι δεν είχε πολύ χρόνο… Μόλις ο Πρόεδρος το έμαθε την έστειλε στο εξωτερικό αμέσως και οι γιατροί πρότειναν να κάνει μια αγωγή πειραματική και πολυέξοδη, που ,όμως, μπορεί να είχε αποτέλεσμα. Έπρεπε βέβαια να μείνει στη Ν.Υόρκη, στο Memorial ,για έξι μήνες...

Ένα πρωί με φωνάζει στο γραφείο του και μου ζητά να παρακολουθήσω ένα πρόγραμμα στο NEW YORK UNIVERSITY που θα ήταν ένα βήμα παρακάτω για την καριέρα μου. Παραξενεύτηκα και είπα ότι υπάρχει πολλή δουλειά στο γραφείο ώστε να φύγω και να μείνω τόσο μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό. Μου λέει τότε: εμείς εδώ μια χαρά θα είμαστε, και για σένα οι σπουδές είναι εφόδιο. Έφυγα και πήγα για 6 μήνες στη Ν.Υόρκη και σπούδασα, αλλά παράλληλα έζησα αυτό το εξάμηνο δίπλα στην Έφη, εκεί που κάθε απόγευμα όταν τελείωνα τα μαθήματα, πήγαινα στο νοσοκομείο και περνάγαμε ατελείωτες ώρες μαζί με γέλια αλλά και με κλάματα. Ώρες δύσκολες αλλά συνάμα ώρες αγάπης και συντροφιάς.

Έμαθα πολλά από εκείνη την εποχή. Αλλά κατάλαβα πολύ περισσότερα. Δεν ήταν τυχαίο τίποτα...
Όλα είχαν κανονιστεί από τον Πρόεδρο ώστε το κορίτσι να νιώθει δίπλα την «οικογένειά» του. Την οικογένεια του ΑΝΤ1. Μεγάλο πράγμα να έχεις τέτοιο εργοδότη.

Καλό ταξίδι, Πρόεδρε, θα μείνεις πάντα στην καρδιά μας...».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !