Έλλη Κοκκίνου: «Δεν είμαι ξινή. Αν με προκαλέσει, όμως, κάποιος θα γίνω»

Unknown
0

Πώς σε έχει βρει το φετινό καλοκαίρι;


Έχω μαυρίσει λίγο, έχω κάνει δυο τρεις βουτιές. Απομένουν δύο εβδομάδες για το τέλος του YFSF και έτσι η σεζόν κλείνει χαρούμενα. Βέβαια, θα ’θελα λίγο ακόμη, γιατί αποσυμφορούμαι όταν βρίσκομαι εκεί. Είναι σαν να έχουμε βγει έξω με την παρέα, ντυμένοι επίσημα, χτενισμένοι, βαμμένοι, και απλά διασκεδάζουμε. Επιπροσθέτως, κυκλοφόρησε το άλμπουμ Αυτή Είμαι Εγώ, έχω ξεκινήσει συναυλίες που θα διαρκέσουν όλο το καλοκαίρι και συζητάω για εμφανίσεις σε χώρο της Παραλιακής από τα τέλη Αυγούστου.

Αυτή Είμαι Εγώ είναι ο τίτλος του άλμπουμ. Ποια είσαι στην καθημερινότητά σου και στις ιδιωτικές στιγμές σου;

Είμαι ένας άνθρωπος εύκολος και δύσκολος, κλειστός και ταυτόχρονα πολύ ανοιχτός. Είμαι ανεξάρτητη και αυτόνομη. Είμαι αυθόρμητη, αλλά την επομένη μπορεί να είμαι σφιγμένη. Είμαι σαν το χαμαιλέοντα. Παίζει ρόλο το περιβάλλον στο οποίο βρίσκομαι, αν νιώθω ασφαλής, με την έννοια να μην εκτεθώ. Για παράδειγμα, κάνω χαβαλέ και καραγκιοζιλίκια αν είμαι με φίλους μου. Είμαι πολύ χύμα σε ασφαλές περιβάλλον. Βέβαια, υπάρχουν και άτομα που χωρίς να με έχουν γνωρίσει μπορεί με χαρακτηρίσουν σνομπ, ξινή. Μου έχουν πει κατά καιρούς «αυτός σε θεωρεί ξινή». Όταν ρώτησα «για ποιο λόγο;», μου απάντησαν πως «είχατε βρεθεί στον ίδιο χώρο, είχες πει απλά ένα “γεια” και κάθισες αλλού». Φυσικά και το κάνω αυτό, όταν δεν γνωρίζω καλά τους ανθρώπους. Δεν αισθάνομαι εγώ καλά. Είμαι άνθρωπος δοτικός γενικά, αλλά μπορώ να κλειστώ στο καβούκι μου και να μην αφήνω κανέναν να με πλησιάσει.

Το είχες από μικρή αυτό ή το εφάρμοσες στην πορεία;

Συνέβη κατά τη διάρκεια των χρόνων.

Σε ενοχλεί, όμως, αν σε χαρακτηρίσει κάποιος άγνωστος «ξινή»

Δεν είναι το καλύτερό μου, γιατί δεν είμαι. Αν με προκαλέσει κάποιος, τότε θα γίνω. Για παράδειγμα, αν κάποιος είναι αγενής. Ως άνθρωπος είμαι ευγενής και η αγένεια με ενοχλεί. Δεν μιλάω σε κανέναν στον ενικό, ακόμη κι αν είναι μικρότερός μου. Δεν υποτιμώ κανέναν, είμαι πάντοτε με το χαμόγελο. Με ενοχλεί το ύφος, η αγένεια και ο σνομπισμός, δεν θέλω να κάνω παρέα με τέτοιους ανθρώπους. Άρα, όταν κάποιος δεν με γνωρίζει, με ενοχλεί να λέει πως είμαι ξινή. Πώς μπορείς να εκφέρεις άποψη για την προσωπικότητα του άλλου όταν δεν τον γνωρίζεις; Από την άλλη, δεν μπορεί να είμαι και «ανοιχτό βιβλίο» στον καθένα που με συναντάει. Θέτω όρια.

Από τον Γιώργο Πράτανο, People

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !