Γιάννης Χατζηγεωργίου: Είμαι μονογαμικός και πιστός....


Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πέταξε τα ρούχα του και φωτογραφήθηκε φορώντας το άρωμά του.


Θα ήθελες να αλλάξεις κάτι στο σώμα σου;

Γενικά, πιστεύω ότι είμαι μια χαρά με τον εαυτό μου. Δεν έχω κάποιο κόμπλεξ, ούτε κάτι που να με ενοχλεί ιδιαίτερα επάνω μου. Γυμνάζομαι όσο μπορώ, όταν έχω χρόνο. Αλλά, και πάλι, όχι φανατικά. Θα ήθελα, ωστόσο, να είμαι πιο γραμμωμένος, πιο fit.

Αισθάνεσαι sexy;

Όχι πάντα. Κάποιες μέρες ξυπνάω και μπορεί να αισθανθώ ο ωραιότερος όλου του κόσμου και άλλες που να πιστεύω ότι είμαι χάλια. Πως τέτοιο χάλι δεν έχει υπάρξει ξανά. Επομένως, το κλειδί είναι η διάθεση και το βλέμμα που θα ρίξεις στον καθρέφτη σου. Αν είμαι σε καλό mood, τότε θα είμαι στα πάνω μου. Αλλιώς, άστο…

Η δουλειά σου έχει να κάνει πολύ και με την εικόνα. Έχεις στοιχεία ματαιοδοξίας;

Δεν είμαι ματαιόδοξος και ποτέ δεν μένω στην εικόνα μου. Ίσα-ίσα που μου αρέσει να με τρολάρω. Αυτοσαρκάζομαι τρελά. Κι αυτός είναι ο λόγος που προτιμώ μεγάλες μεταμορφώσεις στο «Your Face Sounds Familiar». Θέλω να γίνομαι κάτι κόντρα από αυτό που είμαι στην πραγματικότητα.

Αλήθεια, για πόσο καιρό θα κάνεις και τα δύο;

Η υποκριτική είναι η γυναίκα μου και η μουσική η ερωμένη μου (χαμογελάει). Το θέατρο το αγαπώ πολύ, αλλά με το τραγούδι είμαι ερωτευμένος.

Ελπίζω να μην έχεις αυτή την οπτική και στην προσωπική σου ζωή…

(γελάμε) Όχι ρε, ούτε καν. Όταν είμαι σε σχέση είμαι εκεί. Είμαι μονογαμικός και πιστός.

Η κοπέλα σου δεν ζηλεύει τις θαυμάστριές σου;

Κάποιες φορές, έχει συμβεί κι αυτό. Λογικό είναι όμως. Κι εγώ θα ζήλευα – όπως και ζηλεύω. Η ζήλεια χρειάζεται πού και πού, αλλά με μέτρο. Είναι ανθρώπινο συναίσθημα. Αν με δεις έξω, θα νομίζεις ότι την πέφτω παντού. Είμαι πολύ κοινωνικός. Αλλά, πίστεψέ με, δεν την πέφτω πουθενά. Αν κάποια κοπέλα παρεξηγήσει τον τρόπο μου, τότε θα της ξεκαθαρίσω ότι έχω σχέση και το κόβω εκεί. Δεν ξεφεύγω.

Πηγή: Down Town Κύπρου


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: