Έρχεται απόψε με best of...


οι παρουσιαστές συναντιούνται στο στούντιο και συζητούν...

ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Τα best of της χρονιάς, μέρος 1ο 
Ένα ψηφιδωτό του διεθνούς περιβάλλοντος της χρονιάς που πέρασε παρουσιάζουν απόψε το βράδυ οι «ΙΣΤΟΡΙΕΣ», με τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη, Παύλο Τσίμα και Τάσο Τέλλογλου.Οι τέσσερις παρουσιαστές της εκπομπής, συναντιούνται στο στούντιο του ΣΚΑΪ και συζητούν για το διεθνές περιβάλλον της χρονιάς, όπως το κατέγραψαν οι ίδιοι με τα ρεπορτάζ τους σε τρεις ηπείρους και δώδεκα χώρες.

Ο Αλέξης Παπαχελάς παρουσιάζει το προφίλ του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ, που το φιλοτέχνησε τον περασμένο Οκτώβριο που βρέθηκε στην Αμερική και συνάντησε τους ανθρώπους που γνωρίζουν «από τα μέσα» το φαινόμενο Ντόναλντ Τραμπ, από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, μέχρι την εκλογή του στην Προεδρία των ΗΠΑ.

Ο Παύλος Τσίμας μιλάει για το οδοιπορικό του στη Βρετανία μετά το brexit και αναζητά τα αντίδοτα στον νέο κόσμο της μετα-αλήθειας και των ψευδών ειδήσεων που κυριάρχησαν στο διαδίκτυο.

Ενώ, ο Τάσος Τέλλογλου,μας ξεναγεί στον κόσμο του νέου ψυχρού πολέμου, αυτόν που διεξάγεται με χάκερς και όχι με πράκτορες και ερευνά τη ρωσική ανάμειξη στα πολιτικά ζητήματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

 «Ιστορίες», απόψε,στη 00.45

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: