Χωρίς τίτλο

0
Η Δέσποινα Λαγουδάκη μίλησε στο 7μέρες tv και αναφέρθηκε στον τελικό του So You Think You Can Dance, αλλά και στην πορεία της στο χορό μέχρι τώρα.


Πόσο δύσκολη ήταν η πορεία σου; «Όλο αυτό το διάστημά ήρθαμε αντιμέτωποι με τον εαυτό μας και ξεπεράσαμε κατά πολύ τα όρια μας. Η δυσκολία ήταν μεγάλη, αλλά από ό,τι φαίνεται η θέληση και η αποφασιστικότητα μεγαλύτερη»

Ποιος είναι α αγαπημένος σου κριτής;
«Δεν έχω αγαπημένο, εκτιμώ και σέβομαι τον καθένα τους για διαφορετικούς λόγους. Ό κύριος Μεταξόπουλος συνδυάζει τις-γνώσεις με την ευαισθησία, η κυρία Φουρέιρα έχει ένα παιδαγωγικό τρόπο αντιμετώπισης τον παικτών, ο κύριος Ρήγας έχει πολύ ουσιαστική χρίση και θαυμάζω πολύ τη δουλειά του, ο κύριος Σβιτάιλο έχει απίστευτη ευγένεια και παρατηρητικότητα και ο κύριος Μελισσανίδης είναι ένα πρότυπο ανθρώπου, για όσα έχει καταφέρει και ο λόγος του είναι πάντα στοχευμένος»

Η πιο δύσκολη χορογραφία που απέδωσες μέχρι στιγμής; 
«Η πιο δύσκολη από άποψη ρίσκου ήταν το cha cha cha που χόρεψα σόλο, γιατί ήθελα πολύ να βάλω τον εαυτό μου να κολυμπήσει σε άγνωστα νερά και παραλίγο να μου στοιχίσει την παραμονή μου στο παιχνίδι. Η πιο δύσκολη ωστόσο που χρειάστηκε πάρα πολλή δουλειά, ήταν το spectrum που χόρεψα στο 2ο live με τον Ιάσονα.»

Τι είναι ο χορός για εσένα;
«Η ερώτηση αυτή πάντα με προβληματίζει. Ουσιαστικά δεν μπορώ να δώσω μια απάντηση, γιατί είναι σαν να με ρωτάς τι είναι η Δέσποινα για μένα. Ίσως το μόνο που θα έλεγα είναι πως είναι ταξίδια... Είναι ο τρόπος που έχω βρει να ζω σε πολλούς κόσμους ταυτόχρονα»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !