Πολύς ντόρος έχει γίνει σχετικά με το ποιος, ποια ή ποιοι θα παρουσιάσουν στον ΑΝΤ1 το νέο δυνατό ,κυριακάτικο σόου βρετανικής προέλευσης με τίτλο, ¨Saturday night takeaway¨. Πράγματι,το δίδυμο Φώτης-Μαρία έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων ορισμένων στελεχών ,αλλά γρήγορα απορρίφθηκε. Όχι επειδή το κανάλι δεν θεωρεί ότι θα ήταν εξαιρετικοί σε αυτό τον ρόλο,αλλά επειδή φαίνεται πως ο Γιάννης Λάτσιος είχε από καιρό στο μυαλό του ένα άλλο πρόσωπο.

Χθες το tvnea.com έμαθε από αξιόπιστη δημοσιογραφική πηγή(όχι μέσα από τον ANT1 ,όπως συνηθίζουμε) óτι το συγκεκριμένο concept φαίνεται πως θα το παρουσιάσει ο Μάρκος Σεφερλής. Αυτή η ανεπιβεβαίωτη ακόμα πληροφορία συνδέεται με τα όσα είχαν ακουστεί πριν από λίγες εβδομάδες για επαφές του Γιάννη Λάτσιου με τον γνωστό δημοφιλή ηθοποιό.

Πάντως,σίγουρα θα ταίριαζε ο Μάρκος Σεφερλής στο συγκεκριμένο project,αφού θα περιέχει φάρσες,παιχνίδια,αστείες δοκιμασίες,κωμικά σκετς και έπαθλα. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως δεν υπάρχει καμία δέσμευσή του με το Σταρ (θυμήσου εδώ και το σχετικό ρεπορτάζ του Tvnea) και για την ώρα δεν υπάρχει καθόλου στα σχέδια του σταθμού της Κηφισιάς μία νέα συνεργασία μαζί του.

Για να δούμε τελικά τι θα γίνει και αν θα κλείσει ο Μάρκος Σεφερλής ή θα δούμε κάποιο άλλο πρόσωπο ή πρόσωπα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]