Η μεταγραφή της Σπυροπούλου στον ΑΝΤ1 και η συμφωνία με τον Αλέρτα...

Με πολύ γοργούς ρυθμούς στήνουν στον ΑΝΤ1 το ¨Nomads¨,το νέο ριάλιτι επιβίωσης που θα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου στην Prime time.

´Ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστά και τα πρώτα πρόσωπα τα οποία συζητούν με το κανάλι,ώστε να πάρουν θέση στους διαγωνιζόμενους στην κατηγορία των διασήμων. Σύμφωνα με την εκπομπή ¨La Biri¨ και το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη,προχωρημένες συζητήσεις γίνονται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο της με τον Άλφα έκανε ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο για το συγκεκριμένο project. Μάλιστα λέγεται ότι σε αυτή τη συνάντηση μεσολάβησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου,ο οποίος θα παρουσιάσει το εν λόγω ριάλιτι και παράλληλα διατηρεί άριστες σχέσεις με την ξανθιά πρώην παρουσιάστρια του καναλιού της Κάντζας.

Οι υπογραφές ακόμα δεν έχουν πέσει,αλλά όλα δείχνουν πως «μετακομίζει» στον ΑΝΤ1. Την ίδια ώρα,σχεδόν σίγουρη θεωρείται ότι στους «Νομάδες» θα βρίσκεται και ο Διονύσης Αλέρτας. Ο pastry-chef έχει άριστες σχέσεις με τον ΑΝΤ1 και έτσι αυτό ευνόησε ακόμα πιο κοντά τις συζητήσεις.

Το ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει ότι έχουν γίνει και άλλες προτάσεις και σε άλλα ονόματα-έκπληξη,τα οποία θα κάνουν ραντεβού στο προσεχές διάστημα. Μάλιστα,κάποιο από αυτά βρίσκεται τη φετινή σεζόν στον ΑΝΤ1.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: