Πρόσωπο του ΑΝΤ1 δηλώνει: 'Ο Λάτσιος έχει δείξει ότι εκτιμά την πορεία μου,ελπίζω να μην άλλαξε κάτι'


Ο Γιάννης Λάτσιος επέστρεψε στον ΑΝΤ1 μετά από 2 χρόνια απουσίας. Ο παρουσιαστής του
ΑΝΤ1, Δημήτρης Ουγγαρέζος ,που φέτος συμπαρουσίαζε με τη Μαρία Μπεκατώρου του ΣουΚου, μιλά για το τι θα κάνει τη νέα σεζόν ενώ αναφέρεται και στην εμπιστοσύνη που του έχει ο Λάτσιος...

∆εν έχουµε κάνει κάποια επαφή. Εγώ κινούµαι πάντα µε επαγγελµατική ηθική και κατανοώ πως η προτεραιότητα ανήκει στο κανάλι. Ποτέ δεν ήθελα να έχω µεγάλο θάρρος µε τον διευθυντή µου. Θεωρώ ότι οι ισορροπίες πρέπει να διατηρούνται σε τυπικό βαθµό, γιατί οποιαδήποτε στιγµή µπορεί ο οποιοσδήποτε να τραβήξει το χαλί και να εκτεθείς. Κρατάω πρώτος τις αποστάσεις από τους ανωτέρους µου. 

Αυτό προέκυψε επειδή έπαθες και έµαθες; 

Όχι, αυτή είναι η γενική στάση ζωής µου. Ξέρω τον εαυτό µου και τις δόσεις υπερβολής που πολλές φορές έχω, γι’ αυτό και φοβάµαι. Παρ’ όλα αυτά, έχω πάθει και έχω µάθει σε προσωπικό επίπεδο. ∆εν θα το συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό µου αν µου συµβεί κάτι ανάλογο σε επαγγελµατικό επίπεδο. Ο κ. Λάτσιος έχει δείξει έµπρακτα ότι εκτιµά την πορεία µου και µου έχει κάνει προτάσεις στο παρελθόν. Ελπίζω να µην έχει αλλάξει τίποτα. Ήταν εκείνος που µε πήρε τηλέφωνο για να πάω από το Mega στον ΑΝΤ1.

Αυτά δήλωσε σε συνέντευξή του στη Real News.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: