'Παρθένα Ζωή': Μάθε τα πάντα για τη νέα, καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1

0
Μια νέα ,καθημερινή σειρά που θα συντροφεύει τους τηλεθεατές τα απογεύματα αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν 2017 - 2018.
Ο λόγος για την κομεντί με τίτλο ,Παρθένα Ζωή. Εμείς σας εξασφαλίσαμε λεπτομέρειες αλλά και την υπόθεση της σειράς...

Βασισμένη στην αμερικανική βερσιόν Jane the Virgin (Χουάνα η Παρθένα) είναι η νέα καθημερινή κομεντί που αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1, η οποία θα προβάλλεται από τη νέα σεζόν στις 19.00. Αυτή την περίοδο γίνονται με γοργούς ρυθμούς οι προετοιμασίες, μια και το πρώτο πάμε των γυρισμάτων, τα οποία θα πραγματοποιούνται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, έχει προγραμματιστεί για τις 20 Αυγούστου. Έτσι, η παραγωγή και ο σκηνοθέτης ,Πιέρρος Ανδρακάκος, βρίσκονται σε επαφές με γνωστούς ηθοποιούς ώστε να κλειδώσουν το καστ της σειράς. Ανάμεσα σ' αυτούς που συζητούν είναι ο Αποστόλης Τότσικας, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και ο Γιάννης Ποιμενίδης.

Υπόθεση: Η 19χρονη Ζωή έχει πολλά όνειρα για το μέλλον και ζει μαζί με την οικογένειά της. Έχει δεσμό με τον Μάκη, αλλά είναι ακόμα παρθένα.Όμως, μία γυναικολογική εξέταση ρουτίνας και ένα ιατρικό λάθος θα αλλάξουν για πάντα τη ζωή της! Η Ζωή θα μείνει έγκυος με άλλη, ο Άρης ένας πλούσιος και ωραίος άντρας, δεν ξέρει ότι η Ζωή είναι έγκυος με σπερματέγχυση, η οποία προοριζόταν για μια άλλη γυναίκα. Από την στο παιδί του. Ο Παύλος, ο κολλητός του, ερωτεύεται τη Ζωή και τη διεκδικεί. Εκείνη, όμως, έρχεται πολύ κοντά με τον Άρη και ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται. Ωστόσο, εκείνος είναι παντρεμένος... Τι θα κάνει ο Άρης θα τινάξει τη ζωή του στον αέρα; Τι θα κάνει η Ζωή που είναι έγκυος και... παρθένα ανάμεσα σε δύο άντρες και με την οικογένειά της απέναντι;
Πηγή:mytv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !