Αποκλειστικό: Χαμός στο Πρωινό του ΑΝΤ1! Αποχωρήσεις από την ομάδα και αλλαγές στη θεματολογία

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Δραματικές αλλαγές θα γίνουν στην εκπομπή, ¨Το Πρωινό¨, του ANT1 με τη Φαίη Σκορδά. Μπορεί τη φετινή σεζόν η παρουσιάστρια να κατάφερε να σημειώσει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης,ωστόσο ,σε κάθε περίπτωση θα γίνουν αλλαγές και τονωτικές ενέσεις,όπως ,άλλωστε, πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει αποκλειστικά (δες εδώ) .Και αυτό διότι του χρόνου κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει πιο έντονος ανταγωνισμός από όλα κανάλια,αφού φαίνεται ότι πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί επιθυμούν να ενεργοποιήσουν την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη 10 με 1.

Το ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως από το φετινό πάνελ αναμένεται να παραμείνει μόνο ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος κέρδισε τις εντυπώσεις και έτσι παίρνει το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά. Φυσικά, εκκρεμεί ανάμεσα σε αυτόν και το κανάλι μία αναλυτική συζήτηση,ώστε να κλειδώσει 100% η παρουσία του και την επόμενη χρονιά. Εκτός φαίνεται, λοιπόν, πως μένουν ο Θέμης Γεωργαντάς, η Σάσα Σταμάτη αλλά και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Επίσης, μία μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στο ''Πρωινό''  είναι ο περιορισμός της ενότητας των ¨gossip¨. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αυτή η στήλη θα περιοριστεί μόνο σε 20 λεπτά. Θα γίνουν ακόμη προσθήκες με κοινωνικά θέματα και ενδεχομένως να βλέπουμε και διάφορες ανθρώπινες ιστορίες.Φυσικά ,κανονικά παραμένουν οι ενότητες των Λίτσα Πατέρα,Αργυρώς Μπαρμπαρήγου και Σπύρου Σούλη,ενώ φυσικά θα προστεθούν και άλλες...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !