Αυτός είναι ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 για το DADDY COOL...

0

έρχονται 3 επεισόδια στη σειρά! Πότε θα δούμε το μεγάλο φινάλε;

Το φινάλε της σεζόν θα είναι πιο μαγικό αλλά και πιο αληθινό από ποτέ. Τι εκπλήξεις και ανατροπές κρύβει το τελευταίο επεισόδιο για τον Μάξιμο και τους υπόλοιπους ήρωες της αγαπημένης μας σειράς; Ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές σε 3 επεισόδια στη σειρά, με ένα συναρπαστικό και «φανταστικό» φινάλε, ετοιμάζει η πιο “cool” σειρά της ελληνικής τηλεόρασης,

“Daddy Cool”, από Δευτέρα 10 έως και Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 22.00, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.


Στο 32ο επεισόδιο, ο Μάξιμος φέρεται λίγο περίεργα στη Στέλλα από φόβο μήπως τη στεναχωρήσει για το θέμα του παιδιού, αλλά εκείνη του ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη. Και ενώ όλα πάνε καλά, εμφανίζεται απροειδοποίητα η θεία Μαρίκα (special guest: Κάρμεν Ρουγγέρη), για να μείνει λίγες μέρες στου Μάξιμου. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν, καθώς θα πρέπει όλοι να συνηθίσουν την παρουσία της, ενώ ένα μυστήριο θα πρέπει να λυθεί.

Στο προτελευταίο επεισόδιο (επ. 33), η Νίνα έρχεται αντιμέτωπη με μια αλήθεια από το παρελθόν της σε σχέση με τον Μάξιμο, πράγμα που οδηγεί τον Θαλή και τη Στέλλα να ξανασκεφτούν τον ρόλο τους. Η Αγγέλα με τον Γρηγόρη καταδιώκουν ο ένας τον άλλον μετά από εντολή της Υπηρεσίας, ενώ ο Κωστής βλέπει τη Δανάη να μιλάει περίεργα με έναν τύπο και αρχίζει να τη ζηλεύει. Όλοι οι ήρωές μας έχουν κάτι να συνειδητοποιήσουν για τον έρωτα.


Και το μεγάλο φινάλε: Έχετε ευχηθεί ποτέ να μην άλλαζε τίποτε στη ζωή σας; Να μένατε για πάντα σε μια στιγμή απόλυτης ευτυχίας; Για σκεφτείτε να γινόταν πραγματικότητα η ευχή σας και να πάγωνε ο χρόνος τη στιγμή που το ευχηθήκατε. Αυτό ακριβώς θα συμβεί στους ήρωές μας στο Mama’s και όλοι θα βρεθούν μπροστά σε περίεργα διλήμματα… Ένα όμως είναι σίγουρο: Όταν νιώθουμε ότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το απολαμβάνουμε, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Ακόμη και τα φαινομενικά ακατόρθωτα! Και αυτό ο Μάξιμος το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα!

Μη χάσετε τα 2 τελευταία επεισόδια και το μεγάλο φινάλε της σειράς “Daddy Cool” από Δευτέρα 10 έως και Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 22.00!



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !