Μακαλιάς: «Αν μου μείνουν μαλλιά μέχρι τον τελικό του YFSF θα είναι θαύμα»

Unknown
0

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φορές η παραγωγή του «YFSF» είχε κάνει πρόταση στον Δημήτρη Μακαλιά να συμμετάσχει στο σόου, αλλά εκείνος απαντούσε αρνητικά.


Τον φόβιζαν πολύ οι μεταμορφώσεις. Φέτος ένιωσε ότι είχε και τη διάθεση αλλά και τον χρόνο, αφού δεν είχε θεατρικές υποχρεώσεις.

Προς το παρόν, σχολιάζει τις μέχρι τώρα μεταμορφώσεις του, ξεχωρίζοντας ως πιο αγαπημένη αυτήν του Κωστή Μαραβέγια και πιο... μπελαλίδικη αυτήν για το αφιέρωμα της Eurovision, που έπρεπε να βρει τα πατήματά του πάνω σε δύο φωνές του Λούκα Γιώρκα και του Stereo Μike. «Αυτό που με τρελαίνει είναι η κόλλα που χρησιμοποιούν οι μακιγιέζ για να κολλήσουν περούκες, φαλάκρες, αλλά και καινούργιο πρόσωπο. Θα κάνω μπάνιο, θα λουστώ και την επόμενη ημέρα θα βρω ξανά κομματάκια κόλλας στο μαλλί μου. Αν μου μείνει τρίχα στο κεφάλι μέχρι τον τελικό, στις 13 Ιουλίου, θα είναι θαύμα» είπε στην espresso και συνέχισε: «Και αυτή τη φορά, όπως πάντα, ο πρώτος άνθρωπος που θα ρωτήσω πώς τα πήγα είναι η Αντιγόνη, την οποία συνεχίζω να έχω δασκάλα μου... κατ’ οίκον. Δύο μέρες την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ερχόμαστε στο στούντιο από τις 10 το πρωί και φεύγουμε αργά το βράδυ για να κάνουμε πρόβες, αλλά και να είμαστε στο live. Πάντως και μέσα στην εβδομάδα, Παρασκευή ή Σάββατο, θα χρειαστεί να κάνουμε πρόβες».

Παρ' όλα αυτά, ο Δημήτρης όχι απλώς δεν παραπονιέται, αλλά απολαμβάνει την κάθε μέρα. «Είναι μια πολύ ευτυχισμένη περίοδος για την Αντιγόνη και για μένα, και τη γευόμαστε. Είναι κάτι πολύ όμορφο το να περιμένεις το παιδί σου. Σε όλη την ωραία διάθεση μπλέκεται μοναδικά το ''YFSF''» μας λέει και εννοεί κάθε λέξη, ενώ δεν παραλείπει να μιλήσει και για την κριτική επιτροπή, που χαίρει της απόλυτης εκτίμησής του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !