Απόψε, Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 00.15,  η Παρθένα Χοροζίδου έρχεται στο The 2night Show. Με το ιδιαίτερο χιούμορ της, η ηθοποιός μιλάει, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της ως παίκτρια στο
“Your Face Sounds Familiar. Μοιράζεται μαζί μας τη μέχρι τώρα εμπειρία της και μας αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες.Στο πλατό του The2night Show έρχεται η Μελίνα Ασλανίδου. Μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής και τραγουδάει ζωντανά στο πλατό.Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Αλκίνοο Μπουνιά. Μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες του από τη 40χρονη πορεία του στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και μας διηγείται άγνωστες ιστορίες από τον χώρο show biz.

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου στη 00.40, στο The2night Show, o Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντά τηλεοπτικά τη Σόφη Πασχάλη. Του κάνει μαθήματα σερφ και μιλάει για την πρόσφατη τηλεοπτική της εμπειρία.Συγκατοίκηση και σκύλος μπήκαν για πρώτη φορά στη ζωή του. Μαζί μας ο Σάββας Πούμπουρας σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.Ακόμη: Στο The2night Show, παίζουμε το «Παιχνίδι με τις Ομπρέλες», το νέο παιχνίδι της εκπομπής που σπάει ταμεία και μοιράζει μεγάλα δώρα στους τηλεθεατές.

Δες στιγμιότυπα από τα δύο επεισόδια:
Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 00.15 και την Πέμπτη 8 Ιουνίου στη 00:40, με δύο νέα, μοναδικά επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]