Γιώτα Νέγκα: 'Πιθανότατα θα δοκίμαζα να πάρω μέρος σε talent show'


Η Γιώτα Νέγκα είναι μια ερμηνεύτρια με σημαντική καριέρα στον χώρο του τραγουδιού, και σε συνέντευξή της μιλά τόσο για το πώς κινείται στον χώρο όσο και για τα τάλεντ σόου...

Βγήκατε στα πράγματα όταν το celebrity system ήταν στις δόξες του. Σκεφτήκατε ποτέ να παίξετε το παιχνίδι τού να αλλάξετε λουκ ή ήχο; 

«Ποτέ. Το πρώτο που με ενδιέφερε ήταν η ουσία, το τι λέω, πώς στέκομαι στη σκηνή, τι μεταδίδω. Φυσικά και πρόσεχα, όσο μπορούσα να προσέχω από ένα σημείο και μετά, αλλά αυτό ερχόταν δεύτερο. Δεν ήμουν ούτε τόσο ευέλικτη, ούτε τόσο διπλωμάτισσα όσο επιβάλλεται να είσαι στον χώρο. Είχα πάντα, όμως, το ένστικτό μου να μου λέει ''εδώ είναι Γη, μπορείς να βρεις έναν τρόπο να φυτρώσεις''. Ευτύχησα να βρω ''ομοϊδεάτες'', συνεργάτες που η σχέση μας είχε εξ αρχής μεγάλη ανθρώπινη βάση».

Αν ήσασταν σήμερα 20 χρόνων, θα παίρνατε μέρος σε talent show; 

«Πιθανότατα θα το δοκίμαζα, ελλείψει άλλου βήματος. Δεν ακυρώνω ούτε δαιμονοποιώ τη συμμετοχή ως πρόθεση και ως ανάγκη των παιδιών να ξεκινήσουν μια περπατησιά. Talent show με talent show, βέβαια, έχει διαφορά. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες δυνατότητες επιλογής να μην μπαίνουν τα παιδιά σε αυτή τη σκληρή διαδικασία ανταγωνισμού και να μη βιώνουν δυσάρεστα συναισθήματα. Το τραγούδι θέλει δουλειά και αγάπη. Και λίγη υπομονή. Αλλά αυτή έρχεται με τα χρόνια. Η ζωή έχει δικούς της χρόνους. Το να έχεις την αντοχή να περιμένεις και να μην παραιτηθείς είναι μια διαδικασία που ίσως να πρέπει να περνούν γιατί το ''easy come easy go'' δεν το θέλει κανείς», δήλωσε η τραγουδίστρια στη Real News.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: