Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής αφήνει πίσω του τη Heaven Music, μετά από περίπου 16
χρόνια, και εντάσσεται στο δυναμικό της MINOS- EMI. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν ,όπως γράφει το Yupiii,το πρώτο «μεγάλο όνομα» που είχε ενταχθεί την Άνοιξη του 2001 στη νεοσύστατη τότε δισκογραφική του ομίλου ΑΝΤ1 ,ενώνοντας για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον Φοίβο, ενώ το επαγγελματικό διαζύγιό τους ήρθε λίγους μήνες μετά τη συμφωνία του με το ΣΚΑΪ για την επιτροπή του X-Factor, κίνηση η οποία είχε γραφτεί πως δεν άρεσε στη δισκογραφική του εταιρεία.

Η μεταγραφή του Γιώργου Μαζωνάκη ανακοινώθηκε επισήμως το απόγευμα της Τετάρτης. Το δελτίο Τύπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

Η MINOS EMI υποδέχεται με μεγάλη χαρά στην οικογένειά της τον Γιώργο Μαζωνάκη. 

Η MINOS EMΙ/ UNIVERSAL, η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα, καλωσορίζει τον Γιώργο Μαζωνάκη, έναν μεγάλο καλλιτέχνη, απόλυτα χαρισματικό, μια απαράμιλλη προσωπικότητα που με την εξαιρετική σκηνική του παρουσία αναδεικνύεται ως ο μοναδικός Έλληνας performer.

Ο καλλιτέχνης με τη πιο χαρακτηριστική λαϊκή φωνή, ο Γιώργος Μαζωνάκης, παρέα με τους νέους συνεργάτες του, υπόσχονται σύντομα πολλές και μεγάλες επιτυχίες που θα αγαπηθούν από όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]