Καθοριστική η συμμετοχή των τηλεθεατών στο αποψινό SYTYCD...

0

αναδεικνύεται απόψε η Τop δεκάδα - Αρχίζουν οι ατομικές ψηφοφορίες...


Απόψε, Παρασκευή 16 Ιουνίου ,στις 21.00, παρακολουθούμε το 4ο live! Μετά από μία γεμάτη ελληνική βραδιά, με μοναδικές χορευτικές στιγμές, πολλές ανατροπές, εκπλήξεις και δοκιμασίες,απόψε ,έρχεται το 4ο live του “So You Think You Can Dance”. Διαφορετικό απ’ όλα τα προηγούμενα, θα «σαρώσει» τα πάντα στο πέρασμά του, αναδεικνύοντας στο τέλος από τους 18 χορευτές μας, την top χορευτική δεκάδα που θα διαγωνιστεί, ατομικά πλέον και όχι σε ζευγάρια στα επόμενα live.

H βραδιά θα ξεκινήσει με το καθιερωμένο διαγωνιστικό κομμάτι, κατά το οποίο θα παρακολουθήσουμε τα 9 χορευτικά ζευγάρια να δοκιμάζονται σε διαφορετικά είδη χορού:
• Η Κλειώ Αρβανίτη και ο Βαλάντης Ράπτης θα χορέψουν σύγχρονο με το “Everybody wants to rule the world” της Lorde
• Η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου και ο Oleksandr Ponomarov θα διαγωνιστούν σε σύγχρονη χορογραφία “Piece of Paper” του Amon Tobi
• Η Νεφέλη Θεοδότου και ο Άγγελος Αποστολίδης σε hip hop χορογραφία θα χορέψουν το “Bad Man” των Missy Elliott, Feat. Vybz Kartel & M.I.A
• Η Δέσποινα Λαγουδάκη και ο Ιάσονας Μανδηλάς θα χορέψουν hip hop με το “Team” της Iggy Azalea
• Η Βέλμα Ανδριανάκη και ο Edgar Avetikyanv θα διαγωνιστούν σε ένα λάτιν paso doble με το “Unstoppable” των E.S Posthumus
• Η Σοφία Τζάβελου και ο Παρασκευάς Θεοδοσίου θα διαγωνιστούν με jazz με το “Love on the brain” της Rihanna
• Η Χρύσα Σκορδιάλη και ο Βασίλης Γκουλέτσας θα χορέψουν commercial, το κομμάτι “Into you” της Ariana Grande
• Η Αρετή Νότη και ο Oleksandr Bakharyev θα διαγωνιστούν σε commercial με το “This is what you came for” των Calvin Harris ft. Rihanna
• Η Εύα Σωμαρακάκη με τον Μάριο Χατζηαντώνη, θα χορέψουν commercial με το τραγούδι “Paparazzi” της Lady Gaga (Demolition Crew Remix) .

Η ενεργή συμμετοχή του κοινού στο 4ο live είναι πιο καθοριστική από ποτέ, καθώς οι τηλεθεατές καλούνται να ψηφίζουν πλέον ατομικά τον αγαπημένο τους χορευτή για να συνεχίσει να διαγωνίζεται και στα επόμενα live. Μόλις ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία, η Δούκισσα Νομικού θα καλέσει επί σκηνής και τους 18 χορευτές, μοιρασμένους σε 9 κορίτσια και 9 αγόρια, και θα ανακοινώσει τους 6 (3 κορίτσια και 3 αγόρια) που έλαβαν τις περισσότερες θετικές ψήφους και θα αποτελέσουν μέρος της top δεκάδας. Από τους υπόλοιπους 6, η κριτική επιτροπή θα αποφασίσει να «σώσει» 2 (1 κορίτσι και 1 αγόρι) συμπληρώνοντας 8 από τους 10 χορευτές.

Οι 4 εναπομείναντες χορευτές έχουν μία ακόμη ευκαιρία να «παλέψουν»« για την παραμονή τους στο χορευτικό talent show, χορεύοντας σε δικές τους, solo χορογραφίες. Μόλις ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις τους, όπως σε κάθε live οι κριτές θα αποφασίσουν να προκριθεί 1 κορίτσι και 1 αγόρι. Στη συνέχεια, η Δούκισσα Νομικού θα καλέσει την τελική δεκάδα επί σκηνής, ανακοινώνοντας τους καλύτερους 10 χορευτές που θα συνεχίσουν στο επόμενο live.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 5ο live μέχρι και το Μεγάλο Τελικό, οι συμμετέχοντες θα διαγωνίζονται σε solo χορογραφίες ενώ το κοινό θα ψηφίζει ατομικά τον αγαπημένο του χορευτή.
Η top χορευτική δεκάδα του “So You Think You Can Dance” έρχεται! Πότε; Την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στις 21.00, όπως πάντα στον ΑΝΤ1!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !