Ιβάν Σβιτάιλο για SYTYCD: 'Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό προϊόν που...'


Ο κριτής του SYTYCD ,Ιβάν Σβιτάιλο, μιλά για την εμπειρία του από το 1ο live του σόου χορού και γενικότερα για την τηλεοπτική έκθεσή του...

«Ήταν κάτι πάρα πολύ έντονο, το οποίο με έκανε να μην κοιμηθώ από την υπερένταση! Το να βρίσκομαι σε μια κριτική επιτροπή και ταυτόχρονα αυτό να προβάλλεται απευθείας γνωρίζοντας ότι σε βλέπει μια μεγάλη μερίδα τηλεθεατών, είναι για μένα μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Δεν ήμουν ποτέ τηλεοπτική περσόνα, ώστε να έχω την ανάλογη εμπειρία. Πρόκειται ,όμως, για ένα τηλεοπτικό προϊόν το οποίο αγγίζει κάτι που αγαπάω πάρα πολύ κι έχω αφιερώσει 15 χρόνια από τη ζωή μου σε αυτό» ,τόνισε ο χορευτής.

Ακόμη,ανέφερε: «Αφορά ένα αντικείμενο για το οποίο νιώθω σιγουριά, αλλά ταυτόχρονα νιώθω ευθύνη απέναντι στους νέους και θέλω να τους δώσω αγάπη, στήριξη και συμβουλές. Τα παιδιά που διαγωνίζονται δεν τα αντιμετωπίζω ως χορευτές από τους οποίους θέλω να διαλέξω τον καλύτερο. Τους βλέπω ως μια ομάδα και ακόμη κι αυτός που φεύγει με στεναχώρια και με συγκίνηση. Εύχεσαι ότι ακόμη κι αν δεν πέρασε, να συνεχίσει να χορεύει».

7 Μέρες tv

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: