Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Ατζούν - Θα βγάλει νωρίτερα το δεύτερο #SurvivorGR ;

Unknown
0
Είναι σαφές ότι δεν σκοπεύει να παραδώσει… τηλεθεατές. Η μάχη είναι σκληρή και όπως φαίνεται ο Ατζούν Ιλικαλί είναι αποφασισμένος να πετάξει το γάντι στον ΑΝΤ1 και να «μονομαχήσει» έχοντας όπλο του το «Survivor 2»!

Όπως πρώτα σας ενημέρωσα μέσα από το Newsit.gr, ο ΑΝΤ1 «έκλεισε» για την καινούργια σεζόν ένα πολύ πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης, το «Nomads», με σκοπό να είναι η απάντησή του στο «Survivor» του ΣΚΑΪ που σαρώνει σε τηλεθέαση.

Ενώ λοιπόν σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται από το κανάλι του Φαλήρου ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι και όλα έδειχναν ότι ο επόμενος θα βγει από τον καινούργιο χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2018, δεν αποκλείεται ο Ατζούν Ιλικαλί να κάνει την ανατροπή. Σίγουρα ο έμπειρος τούρκος παρουσιαστής δεν έχει σκοπό να αφήσει το κανάλι του Αμαρουσίου να κάνει… παιχνίδι μόνο του και μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, κοινώς να αλλάξει τον προγραμματισμό του και ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι να βγει πολύ νωρίτερα για να δώσει τη μάχη… επιβίωσης στο τηλεοπτικό τοπίο με το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου η είδηση ότι ο ΑΝΤ1 απέκτησε το «Nomads» δεν έγινε αποδεκτή με… πανηγυρισμούς από το «στρατόπεδο» του τούρκου παραγωγού που φαίνεται ότι θα κάνουν την… ανατροπή στην… ανατροπή. Ο Ιούλιος λοιπόν θα είναι ένας πολύ κρίσιμος μήνας καθώς τα δύο «στρατόπεδα», αυτό του ΑΝΤ1 με το «Nomads» και του Ατζούν Ιλικαλί -ΣΚΑΪ με το «Survivor» θα μελετήσουν πολύ προσεχτικά τα βήματά τους πριν πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τους στη «μάχη» της τηλεθέασης, στη «μάχη» της… επιβίωσης!



Γρηγόρης Μελάς / newsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !