Καινούργια ριάλιτι αναζητούν στα επιτελεία τηλεοπτικών σταθμών με την ελπίδα να βρουν αυτό που θα ανακόψει τη σαρωτική πορεία του «Survivor» στους πίνακες τηλεθέασης.

Άλλωστε πλέον είναι σίγουρο ότι το ριάλιτι επιβίωσης θα συνεχίσει και τις δύο επόμενες σεζόν να βρίσκεται στον ΣΚΑΪ. Γιατί μπορεί να ήταν λογικό στο κανάλι του Φαλήρου να μην άφηναν το ριάλιτι με τις «χρυσές» τηλεθεάσεις, αλλά μέχρι να πέσουν οι οριστικές υπογραφές ποτέ δεν ξέρεις…!

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου είναι πλέον και επίσημο ότι θα υπάρξουν δύο καινούργια «Survivor» αφού ο ΣΚΑΪ ανανέωσε τη συνεργασία του με την τούρκικη εταιρεία παραγωγής «AcunMedya» για τα επόμενα δύο χρόνια. Να σημειώσω ότι το αρχικό συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών ήταν για έναν χρόνο με δυνατότητα «επέκτασης» για δύο ακόμα από την πλευρά του τηλεοπτικού σταθμού.

Έτσι λοιπόν στο Φάληρο «ενεργοποίησαν» την «επέκταση» και σε αυτήν αναφέρεται η παραγωγή δύο καινούργιων κύκλων του ριάλιτι επιβίωσης.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, είναι σίγουρη η παραγωγή ενός ακόμα κύκλου «The Voice», αλλά και του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Από εκεί και πέρα δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία καθώς η εταιρεία παραγωγής έχει ακόμα πολλά προγράμματα στην κατοχή της, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ποια θα βγάλουν την επόμενη σεζόν και ποια τη μεθεπόμενη…!


Γρηγόρης Μελάς / newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]