Αποκάλυψη για #survivorgr: Οι διάσημοι δε μιλούσαν ούτε στον Τανιμανίδη.


Ραγδαίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, στην εκπομπή La Biri, πυρ και μανία είναι οι διάσημοι με την παραγωγή καθώς λόγω της μετάθεσης του τελικού, οι παίκτες παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο παρά την αρχική συμφωνία που είχε γίνει, η οποία προέβλεπε πως οι παίκτες θα γυρίσουν στην Ελλάδα τέλη Μαΐου.«Στην ομάδα των Διασήμων στον Άγιο Δομίνικο έγινε σφαγή. Υπήρξε μέρα που δεν μιλούσαν ούτε με τον Σάκη Τανιμανίδη, ούτε με τους ανθρώπους της παραγωγής. Οι άνθρωποι αυτοί ταλαιπωρούνται, πεινούν. Είναι τόσους μήνες, είναι μακριά από τους δικούς τους. Όσο να ‘ναι τα νεύρα, η ένταση έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Πληροφορίες θέλουν ειδικά την ομάδα των Διασήμων να είναι με τα νεύρα τσίτα με την παραγωγή. Διότι οι άνθρωποι, όταν υπέγραψαν ένα συμβόλαιο, ήξεραν ότι τέλη Μάη επιστρέφουν στην Ελλάδα διότι ο τελικός θα γινόταν αρχικά 26 Ιουνίου. Μετά τους είπαν παιδιά ξέρετε κάτι; Πάμε 28 Ιουνίου. Μετά τους είπαν 2 Ιουλίου. Και τώρα ο τελικός έχει προγραμματιστεί για 5 Ιουλίου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι παίκτες και όλη η παραγωγή θα πρέπει να φύγουν κατά τα μέσα Ιούνη από τον Άγιο Δομίνικο.

Επειδή το ελληνικό Survivor γυρίζεται παράλληλα με το τουρκικό, θέλουν να τελειώσουν και τα δύο παιχνίδια, να μαζέψουν όλο τον τεχνικό εξοπλισμό και να φύγουν όλοι μαζί. Επίσης παράλληλα παίζει και το θέμα των διαφημίσεων. Είδατε πως ξεκίνησε και ξαφνικά δεν προλαβαίνουν τις διαφημίσεις στο Survivor. Κατά συνέπεια τι είπαν οι άνθρωποι της τουρκικής παραγωγής: ότι τώρα που γυρίζει και το χρήμα δεν θα το αφήσουμε έτσι, θα γυρίσουμε πιο αργά πίσω ώστε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες διαφημίσεις.

Υπήρχε λοιπόν εβδομάδα που οι πάικτες δεν μιλούσαν ούτε με τον Τανιμανίδη, ούτε με την παραγωγή. Υπήρχαν μούτρα, υπήρχαν εντάσεις, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες»

Επίσης, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως θα γίνουν πολλά γυρίσματα μαζί για να προλάβουν το χρόνο. Οπότε, όπως καταλαβαίνουμε, αυτό θα είναι ακόμα πιο επώδυνο για τους παίκτες οι οποίοι με την πείνα και την ταλαιπωρία που έχουν, θα πρέπει να κάνουν περισσότερα αγωνίσματα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: