όσα θες να ξέρεις για το φαβορί-Η ζωή του,ο θάνατος που τον συγκλόνισε και ο γάμος που δεν έγινε...

Είναι αναμφισβήτητα το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το Survivor. Είναι ο 35χρονος Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος που οι περισσότερες γυναίκες λιώνουν για πάρτη του και αρκετοί άνδρες τον θεωρούν το σκληρό λαϊκό καρύδι του reality επιβίωσης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του κυπριακού site, showtime-cy.blogspot.gr, άτομο από την οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη ζωή του.

Το… παραμύθι του παλικαριού που άφησε την Σκιάθο και έγινε… είδωλο του Survivor, στις ακτές του Άγιου Δομίνικου. Πού γεννήθηκε; Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του και ποια ήταν η γυναίκα που έφθασε πολύ κοντά στη λέξη, γάμος.

Ήταν ήσυχο παιδί
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, στο νοσοκομείο, Αλεξάνδρα, στις 8 Ιανουαρίου του 1982. Τα πρώτα χρόνια του γάμου τους, οι γονείς του έμεναν για δύο χρόνια στην Αθήνα, στην πλατεία Γκύζη στους Αμπελόκηπους. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στη Σκιάθο. Τελείωσε το Γυμνάσιο και το Λύκειο, ενώ μπορεί να μην ήταν αριστούχος στο σχολείο αλλά στον έλεγχο η λέξη ήταν καλός μαθητής ,και αυτό έκανε την οικογένειά του ευτυχισμένη. Εντούτοις, η ζωή και τα όσα πέρασε στα νεανικά του χρόνια τον έκαναν καλύτερο άνθρωπο αλλά και πιο μορφωμένο. Όσοι τον γνώρισαν στα εφηβικά του χρόνια έχουν να λένε πως ήταν ήσυχο παιδί και πρόσεχε πολύ τον κατά πέντε χρόνια μικρότερο αδελφό του τον Χάρη.

Ο χωρισμός και ο θάνατος του πατέρα του
Ο χωρισμός των γονιών του στα 20 του χρόνια ήταν τόσο ήπιος που ο Γιώργος και ο Χάρης είχαν πάντα τόσο τη μαμά όσο και τον μπαμπά δίπλα τους. Λίγο μετά τα 24 δυστυχώς έρχονται τα κακά μαντάτα… Ο Γιώργος χάνει τον πατέρα του από καρκίνο κάτι που του στοίχισε πολύ. Τον έκανε να δεθεί ακόμη περισσότερο με την οικογένειά του. Η μεγάλη του αδυναμία η μητέρα του, ο αδελφός του και τα ανεψάκια του που είναι τα παιδιά του αδελφού του.

Πάντα εργατικός 
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν φοβόταν ποτέ να εργαστεί σκληρά για να στηρίξει τη μητέρα και τον αδελφό του. Δούλεψε σε μπαράκια της Σκιάθου το βράδυ, τα σκι που ήταν και είναι η μεγάλη του αγάπη, ενώ πολλές φορές βοηθούσε τον αδελφό του στο βενζινάδικο, «Αγγελόπουλος», που είχανε μαζί. Μέχρι και στον φούρνο του θείου του τον έβρισκες να φτιάχνει «τα ψωμάκια του Ντάνου».  Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, η δεύτερη μεγάλη του αγάπη, μέχρι και στην Κύπρο έφθασε. Δυστυχώς, όμως, μετά από ένα τραυματισμό αναγκάστηκε να το αφήσει αφού οδηγήθηκε στο χειρουργείο.

Ο γάμος που δεν έγινε ποτέ 
Ο Ντάνος δεν είναι από τους άντρες που έχει στάνταρ στις γυναίκες. Είτε ξανθιά είτε μελαχρινή, φτάνει να έχει αυτό το κάτι που θα τον σκλαβώσει. Από εκεί και πέρα γίνεται χαλί, σέβεται και δείχνει στην κάθε γυναίκα το πόσο σωστός άντρας είναι…

Αρκετές γυναίκες πέρασαν από τη ζωή του, όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ShowTime-cy, μία ήταν εκείνη που πραγματικά του έκλεψε την καρδιά και ήταν και αυτή που τον έφερε πιο κοντά στη λέξη γάμος. Ήταν για χρόνια μαζί, ενώ όταν κατάλαβαν πως ο ένας ήταν φτιαγμένος για τον άλλο, αποφάσισαν να συζήσουν. Όμως, λίγο πριν οδηγηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας αποφάσισαν να διακόψουν. Παρ' όλα αυτά, όπως μαθαίνουμε, ο Ντάνος διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με όλα τα κορίτσια – γυναίκες που είχε στη ζωή του γιατί τις εκτιμούσε πράγμα που φαίνεται έντονα και μέσα στο Survivor.

Πεισματάρης και ρομαντικός
Είναι ευαίσθητος, πεισματάρης, ό, τι ξεκινάει θέλει να το φθάνει μέχρι το τέλος, πολύ ρομαντικός, και του αρέσουν τα παιδιά, γι' αυτό κ' όποια καταφέρει να τον κερδίσει σίγουρα θα απολαύσει την οικογενειακή ευτυχία δίπλα του.

Πηγή:Showtime-cy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]