Μακρυπούλια: Φέτος κόλλησα με το #SurvivorGR , είδα πολύ, δεν ψηφίζω, αλλά είδα

Unknown
0
Τι αποτελεί δέλεαρ για τη Ζέτα Μακρυπούλια κάθε φορά που της γίνεται μια πρόταση; Υπάρχει κάτι ως συγκεκριμένη βάση ή με τον καιρό αλλάζει;
«Είναι ένστικτο, μιλάω για την παρουσίαση, για ένα σίριαλ ή μία θεατρική παράσταση είναι άλλα τα κριτήρια. Είναι το πρώτο «κλικ», η πρώτη αίσθηση. Πλέον οι δουλειές γίνονται διαφορετικά, κάποιες φορές μου αρέσει να είμαι μέσα σ' αυτό, κάποιες άλλες δεν μου αρέσει. Όταν δεν μου αρέσει, ευτυχώς, έχω την επιλογή να απέχω. Φέτος κόλλησα με το «Survivor», είδα πολύ, δεν ψηφίζω, αλλά είδα. Δεν θα πήγαινα ως παίκτρια, θα ήθελα να πάω να παίξω αυτά τα παιχνίδια και να φύγω, όλο το υπόλοιπο όχι θαυμάζω αυτούς που το έκαναν, γιατί είναι πολύ σκληρό αυτό που συμβαίνει, πρέπει να είχαν άγνοια, είναι πολύς ο καιρός, δεν ξέρω πόσο μπορεί να αντέξει η ψυχολογία ενός ανθρώπου αυτές τις συνθήκες...»

Την έχει προδώσει ποτέ το ένστικτο της;
«Στην παρουσίαση όχι, ήταν όλα μαθήματα. Σε σίριαλ ναι, και συνειδητά. Ήξερα ότι λέω «ναι» σε κάτι που δεν μου άρεσε, αλλά επειδή ήθελα να δουλέψω και να είμαι στο χώρο, έκανα στο παρελθόν και δουλειές που δεν μου άρεσαν πάρα πολύ»

Τι την θλίβει στην ελληνική τηλεόραση;
«Η γκρίνια, η κακία που υπάρχει κάποιες φορές και ορισμένοι άνθρωποι στην ελληνική τηλεόραση γίνονται σκληροί - και δεν το λέω για προσωπικούς λόγους. Αν είχα παιδιά, κάποια πράγματα δεν θα ήθελα να τα βλέπουν και να παίρνουν παραδείγματα από την τηλεόραση. Καλώς ή κακώς, δίνουμε κάποια παραδείγματα, θέλουμε δεν θέλουμε, από τη στιγμή που αποφασίζουμε να βγούμε στο γυαλί», λέει η ίδια στο περιοδικό Λοιπόν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !