Το κρητικό #survivorgr που έγινε viral.

Είναι καλοκαίρι και σε ένα χωριό της Κρήτης υπάρχει ένα εστιατόριο όπου η ιδιοκτήτρια, η κυρία Γιαννούλα είναι φανατική με το Survivor.

Εκεί, έρχεται η κυρία Ευτέρπη με τον άντρα της, όπου ακούνε το μενού του εστιατορίου που βέβαια, δε θα μπορούσε να μην περιέχει το περίφημο κρητικό φαγητό, τους χοχλιούς (σαλιγκάρια).

"Έχουμε και χοχλιούς μπουμπουριστούς απού δεν έχεις ξαναφάει", λέει η κυρία Γιαννούλα, με την κυρία Ευτέρπη να παρεξηγείται για τη μαγειρική της και για τον τρόπο που μίλησε η κυρία Γιαννούλα!

Challenge accepted και έτσι ξεκινάει μια μάχη επιβίωσης...στην κουζίνα, ανάλογη των μαχών που γίνονται στο Survivor, για το ποια από τις δύο κυρίες θα κάνει τους καλύτερους χοχλιούς.

Τελικά η κυρία Γιαννουλα είναι αυτή που κέρδισε τον αγώνα και αποδείχτηκε "μαχήτρια" στη μαγειρική.

Η ιστορία αυτή θα μπορούσε να είναι σκηνή από μία καλογυρισμένη ταινία. Είναι όμως, το διαφημιστικό βίντεο για την Παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή Καλοκαίρι στο Νότο, που παίζει παράλληλα σε τέσσερις ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κρήτης, έναν από κάθε νομό.

Το ευρηματικό και άριστα σκηνοθετημένο βίντεο έγινε αμέσως viral, έχοντας συγκεντρώσει αρκετές χιλιάδες views, σε δύο μόλις μέρες.

Δείτε το.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: