#survivorgr: Η αποκάλυψη της Sabriye για τον Βασάλο: «Ήμουν ερωτευμένη. Δεν τον θέλουν οι δικοί μου.»

0
Κανείς δεν έχει ξεχάσει το φλερτ ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την τουρκάλα παίκτρια Sabriye που εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο χωρών στο ριάλιτι επιβίωσης.


Κατά τη διάρκεια του τούρκικου τελικού, η παίκτρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κωνσταντίνο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους Έλληνες και στα μηνύματα που της έστελναν μέσω των Social Μedia.

«Ναι, με έκαναν add στα social media. Μου στέλνουν μηνύματα από παντού. Δεν ξέρω πού βρήκαν τον αριθμό μου, μέχρι και τηλέφωνο με παίρνουν! Το κινητό μου είναι κλειστό τώρα. Δεν απαντώ πια… Δεν συμπαθούσα πολύ τους Έλληνες, αλλά άρχισα να τους συμπαθώ. Ειλικρινά, στέλνω τους χαιρετισμούς μου στους Έλληνες. Με αγαπούν τόσο πολύ, με θέλουν για “νύφη”. Αλλά δεν κοιτάζω άλλους άντρες… μόνο Τούρκους», είπε και συνέχισε λέγοντας αν υπήρξε η όχι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο: «Όχι, δεν το αρνούμαι. Ήμουν ερωτευμένη. Αλλά οι Τούρκοι συγγενείς μου δεν το θέλουν αυτό. Όμως, υπήρχε κάτι… Ο Κωνσταντίνος είναι σωστός κύριος και πολύ ευγενικός».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !