Έντονα ακούγεται τις τελευταίες ώρες πως ο Μάρκος Σεφερλής ,που μέχρι πρότινος παρουσίαζε το Ραντεβού στο STAR ,βρίσκεται σε επαφές με τον ΑΝΤ1.

Ως γνωστόν, ο ηθοποιός  και παρουσιαστής, μετά την ολοκλήρωση του Ραντεβού, θα επανερχόταν -όπως ,άλλωστε, κι ο ίδιος είχε δημόσια πει-με νέα εκπομπή πάλι μέσα από το STAR .Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει πλήρως. Έτσι, ανεξάρτητα από το αν συζητά με τον ΑΝΤ1 ή με οποιοδήποτε άλλο κανάλι -μην ξεχνάμε πως είναι και τηλεοπτικός παραγωγός, κι άρα μπορεί να προτείνει πρότζεκτ για την εταιρεία του,όπως και φέτος που ενώ ήταν στο STAR είχε και το Lucky Room του ΑΝΤ1 -, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, στο κανάλι της Κηφισιάς στην παρούσα φάση ο Μάρκος Σεφερλής δεν φαίνεται να έχει πια κάποια θέση. Και λέω δεν φαίνεται καθώς τα σχέδια δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί κι ούτε έχουν παρθεί πλήρως αποφάσεις., επομένως όλα μένουν ανοικτά.

Και για να σας προλάβω, όχι, δεν...χτύπησε κεραυνός τις σχέσεις του με το STAR. Αντίθετα, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω ,οι σχέσεις τους είναι άριστες και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Πάντως, εκείνο που είναι το βασικό είναι ότι δεν τον δεσμεύει κάποιο συμβόλαιο με τον σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]