Δημήτρης Αβραμόπουλος: 'Αποφάσισα να πάω στο RISING STAR γιατί το concept...'


Ο τραγουδιστής ,Δημήτρης Αβραμόπουλος, που συμμετείχε στο επιτυχημένο τάλεντ σόου, Rising
Star ,με το team της Βανδή, μιλά στο Fthis.gr για τη ζωή του αλλά και την απόφασή του να δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι του ΑΝΤ1...

Πες μας λίγα πράγματα για σένα, τα παιδικά σου χρόνια, να σε γνωρίσουμε καλύτερα... 

''Τα παιδικά μου χρόνια δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο, διότι ήταν πάντα μέσα στη μουσική. Από μικρός θυμάμαι τον εαυτό μου να ασχολούμαι με τη μουσική και παρέα με τα αδέρφια μου, ο πατέρας μου μας είχε βάλει στο μουσικό κλίμα. Από πολύ μικρός είχα ξεκινήσει μαθήματα βυζαντινής μουσικής, όπου κατέληξα πριν μερικά χρόνια να πάρω και το πτυχίο και να έχω δίπλωμα στη βυζαντινή μουσική, σολφέζ και μαθήματα φωνητικής. Γενικά η ζωή μου απαρτίζεται από μουσική, από το δημοτικό είχα ξεκινήσει και ασχολούμουν με τα πλήκτρα μου και γενικά παρέα με τον αδερφό μου ,τον Νάσο, ο οποίος είναι δίπλα μου στα βήματά μου. Έτσι μεγαλώσαμε, έτσι μας έμαθαν οι γονείς μας... Γενικά ήμουν ένα παιδί δραστήριο, ανήσυχο για τη μουσική, γιατί την αγαπάω τη μουσική, όσο δεν φαντάζεστε''.

Πήρες μέρος στο Rising Star. Πώς πήρες την απόφαση να πας στο συγκεκριμένο παιχνίδι; 

''Αποφάσισα να πάω στο Rising Star γιατί ήταν ξεχωριστό από τα υπόλοιπα παιχνίδια που είχαν ήδη παιχτεί. Το concept που ψηφίζει ο κόσμος για να σηκωθεί ένας τοίχος, μόνο και μόνο αυτό ιντρίγκαρε το μυαλό μου και ήθελα πολύ να πάω''.

Είχες σκεφτεί και άλλα χρόνια να συμμετέχεις σε κάποιο από τα talent shows; 

''Είχα σκεφτεί και στο παρελθόν να πάω, άλλα δεν πήγα γιατί δεν ήμουν έτοιμος. Τώρα που είμαι έτοιμος σαν τραγουδιστής και έχω περάσει κάποια χιλιόμετρα παραπάνω στην πίστα και γενικά στη δουλειά αυτή, θεώρησα πως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να το κάνω''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: