One Direction: Επανένωση για καλό σκοπό

Unknown
0

Μετά την πρόσκληση του Βρετανού παραγωγού τηλεοπτικών προγραμμάτων και επιχειρηματία Σάιμον Κάουελ να γίνουν ένας δίσκος και μία συναυλία και να συγκεντρωθούν χρήματα για τα θύματα της πυρκαγιάς στον Πύργο Γκρένφελ του Λονδίνου, ολοένα και περισσότερα αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής δηλώνουν το «παρών» στην προσπάθεια αυτή.


Έτσι, η νέα αυτή κίνηση του Σάιμον Κάουελ θα μπορούσε να είναι μία επανένωση για το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, τους One Direction.


Ήδη, ο Λίαμ Πέιν και ο Λούι Τόμλινσον επιβεβαίωσαν ότι θα πάρουν μέρος στην ηχογράφηση. Ο Χάρι Στάιλς και ο Νάιλ Χόραν αναζητούν χρόνο στο πρόγραμμά τους για να πάρουν και αυτοί μέρος.

Το συγκρότημα ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι το 2010 γνωρίζοντας παγκόσμια επιτυχία χάρη στην δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα άλμπουμ τους κατέρριψαν πολλά ρεκόρ, έφτασαν στην κορυφή των τσαρτς στις περισσότερες μεγάλες αγορές, και δημιούργησαν μεγάλες μουσικές επιτυχίες.


Συχνά τους έχει αποδοθεί η αναγέννηση της έννοιας του όρου του boy band, και ότι αποτελούν μέλος της νέας «British Invasion» στις ΗΠΑ. Το συγκρότημα έχει πουλήσει άνω των 14 εκατομμυρίων singles και των 8 εκατομμυρίων δίσκων. Στις επιτυχίες τους συμπεριλαμβάνονται δύο BRIT Awards και τρία MTV Video Music Awards. Αναδείχθηκαν «Top New Artist» για το 2012 από το περιοδικό Billboard, ενώ τον Ιανουάριο του 2014, ανακηρύχθηκαν ως οι καλλιτέχνες που είχαν την μεγαλύτερη επιτυχία και πούλησαν πιο πολύ για την χρονιά 2013. Το 2016, τα μέλη του συγκροτήματος αποφάσισαν να ακολουθήσουν σόλο καριέρα.

naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !