Κουμπάρος στο γάμο του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφιδά που θα γίνει στις 21 Ιουλίου, θα είναι ο Γιώργος Λιανός ο τραγουδιστής μιλώντας στη Real αποκάλυψε λεπτομέρειες για το γάμο του φίλου του.


«Είμαι πολύ τυχερός ηου θα βρίσκομαι εκείνη την ημέρα στο πλευρό του καλύτερου μου φίλου, πόσο μάλλον που θα έχω την τιμή να τον παντρέψω. Η φίλια μας με τον Γιάννη κρατάει πολλά χρόνια και αυτή η εξέλιξη ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί ανάμεσά μας. Μόνο χαρά και όμορφα συναισθήματα μπορώ να έχω για την ημέρα εκείνη».

Μαζί με το γάμο θα γίνει και η βάπτιση της κόρης τους, η οποία θα πάρει το όνομα Κατερίνα. Νονές θα είναι η Πάολα και δύο ξαδέρφες της Νατάσας.

Σε ότι αφορά το γλέντι ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει πως θα είναι με λίγους καλεσμένους. «Θα είναι ένα πολύ χαλαρό και όμορφο πάρτι, με πολύ τραγούδι και χορό, που θα γίνει στην παραλία, μπροστά στο κύμα. Ο Γιάννης και η Νατάσα προτίμησαν την ημέρα εκείνη να είναι στο πλευρό τους ελάχιστοι στενοί συγγενείς και πολλοί φίλοι τους. Θέλουν να μοιάζει με ένα καλοκαιρινό πάρτι που θα το χαρούν και θα μείνει αξέχαστο σε όλους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]