O Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει για το γάμο του Γιάννη Βαρδή.

0
Κουμπάρος στο γάμο του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφιδά που θα γίνει στις 21 Ιουλίου, θα είναι ο Γιώργος Λιανός ο τραγουδιστής μιλώντας στη Real αποκάλυψε λεπτομέρειες για το γάμο του φίλου του.


«Είμαι πολύ τυχερός ηου θα βρίσκομαι εκείνη την ημέρα στο πλευρό του καλύτερου μου φίλου, πόσο μάλλον που θα έχω την τιμή να τον παντρέψω. Η φίλια μας με τον Γιάννη κρατάει πολλά χρόνια και αυτή η εξέλιξη ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί ανάμεσά μας. Μόνο χαρά και όμορφα συναισθήματα μπορώ να έχω για την ημέρα εκείνη».

Μαζί με το γάμο θα γίνει και η βάπτιση της κόρης τους, η οποία θα πάρει το όνομα Κατερίνα. Νονές θα είναι η Πάολα και δύο ξαδέρφες της Νατάσας.

Σε ότι αφορά το γλέντι ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει πως θα είναι με λίγους καλεσμένους. «Θα είναι ένα πολύ χαλαρό και όμορφο πάρτι, με πολύ τραγούδι και χορό, που θα γίνει στην παραλία, μπροστά στο κύμα. Ο Γιάννης και η Νατάσα προτίμησαν την ημέρα εκείνη να είναι στο πλευρό τους ελάχιστοι στενοί συγγενείς και πολλοί φίλοι τους. Θέλουν να μοιάζει με ένα καλοκαιρινό πάρτι που θα το χαρούν και θα μείνει αξέχαστο σε όλους»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !