Σκαρμούτσος για MasterChef:'Το STAR μάς έχει δώσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια άρτια παραγωγή'

0

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, που φέτος είναι στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού, MasterChef, του Star, μιλά τόσο για το τηλεπαιχνίδι και τους άλλους κριτές όσο και την ελληνική γαστρονομία...


«Για μένα το Master Chef είναι πάνω απ’ όλα αξιοπρεπής τηλεόραση», αναφέρει ο σεφ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, Espresso. Φέτος αισθάνεται πως έχει αποζημιωθεί μέσα από αυτή την προσεγμένη παραγωγή...

«Για μένα η ελληνική γαστρονομία δεν είναι πολυτέλεια. Το να φας ένα νόστιμο πιάτο και να το χαρείς σε ένα ωραίο εστιατόριο είναι αυτό που λέμε "ο πολιτισμός της καθημερινότητάς μας''» . Πιστεύω ότι δεν είναι μόνο εξαγώγιμα τα ελληνικά προϊόντα, η φέτα, το κρασί, το λάδι, οι ελιές, το ούζο, ο κρόκος Κοζάνης, η φάβα. Εξαγώγιμη είναι όλη η ελληνική κουζίνα, γιατί υπάρχει και είναι πεντανόστιμη , ευφάνταστη και με φοβερή δυναμική στο εξωτερικό».

«Είδα τους ξένους όχι μόνο να δοκιμάζουν την ελληνική κουζίνα, αλλά να την προτιμούν σταθερά ανάμεσα σε άλλες εθνικές κουζίνες» .

«Είναι μια πολύ ευτυχής και ευλογημένη περίοδος για μένα, γιατί κάνω πολύ δημιουργικά πράγματα και είμαι με αυτούς που αγαπώ, αν και τρέχω αρκετά. Ωστόσο, δεν παραπονιέμαι. Το Star μάς έχει δώσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη δημιουργία μίας άρτιας παραγωγής που θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές έως το τέλος Ιουλίου. Είναι πολύ υψηλό και πραγματικά διακρίνω μεγάλο πάθος για τη μαγειρική. Δεν είναι από ψώνιο ή επειδή είναι της μόδας. Είναι από μεράκι». 

«Είναι μεγάλη η χαρά μου για τη συνεργασία που έχω και με τους άλλους δύο κριτές του σόου. Δύο άξιους συναδέλφους, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά, οι οποίοι έχουν εμπειρία στον χώρο, άποψη, χιούμορ και επαγγελματισμό. Έχουμε δέσει και είμαστε μια γερή ομάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !