Ελεονώρα Μελέτη: Το να κάνω μια lifestyle εκπομπή δεν με αντιπροσώπευε.

0
Μετά την απομάκρυνσή της από το Epsilon, η Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε αρκετές προτάσεις για να επιστρέψει τηλεοπτικά. Μέσα στα κανάλια που την πολιορκούσαν ήταν ο Alpha αλλά και ο ΣΚΑΪ, όπου και τελικά κατέληξε. Για τις προτάσεις αυτές και την απόφασή της να πάει στον ΣΚΑΪ μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.


Τι συζητούσες πέρσι το καλοκαίρι;
Συζητούσα με τον Alpha, για την ακρίβεια συζητούσα ένα χρόνο πριν φύγω από το Ε, από το Σεπτέμβριο του 2015. Κι αυτό γιατί ήθελα να φύγω από το Ε, καθώς οι συνθήκες εργασίας δεν ήταν αυτές που είχα οραματιστεί, ούτε αυτές που είχα συμφωνήσει. Όμως νομικά υπήρχαν κάποια προβλήματα λόγω της σύμβασης κι έτσι έκανα υπομονή. Πέρσι το καλοκαίρι που οι συζητήσεις εντάθηκαν, η πρόταση ήταν να κάνω lifestyle εκπομπή το απόγευμα του Σαββατοκύριακου, κάτι που δεν με ενδιέφερε καθόλου.

Προτίμησες να μείνεις εκτός από το να κάνεις lifestyle εκπομπή;
Ναι, γιατί δεν ήθελα να κάνω το lifestyle gossip έτσι όπως το είχα συνηθίσει –το είχα κάνει όλα αυτά τα χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία και το υπηρέτησα εξαιρετικά. Είπα να κάνω μια παύση και να δοκιμάσω κάτι άλλο όπως το Hashtag, κάτι που δημοσιογραφικά εκτιμήθηκε πολύ. Σε εκείνη τη φάση, λοιπόν, μια τέτοια πρόταση δεν ήταν κάτι που με αντιπροσώπευε και προτίμησα να μείνω εκτός.

Δεν ήταν ρίσκο αυτό; Δεν φοβήθηκες μήπως σε ξεχάσουν; 
Δεν φοβάμαι μη με ξεχάσουν. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να σε θυμούνται και, όπως είδες, δεν τους χρησιμοποίησα από το φόβο μην ξεχαστώ. Θέλω να πω ότι θα μπορούσα να στήνω παπαρατσικά, να κάνω εξώφυλλα, να προκαλώ με άλλον τρόπο και δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά. Πιστεύω ότι είμαι καλή στη δουλειά μου, οπότε δεν φοβήθηκα ότι δεν θα έρθει η ευκαιρία που πρέπει. Απλά δεν μπορούσα να προσδιορίσω πόσο χρόνο θα κρατήσει αυτό. Τελικά δεν κράτησε ούτε μία σεζόν. 

Η πρόταση του ΣΚΑΪ πότε έγινε; 
Είχαμε ξεκινήσει να μιλάμε το Νοέμβριο. Το αρχικό μας πλάνο ήταν να κάνουμε ένα καθημερινό στην απογευματινή ζώνη, υπήρχαν όμως κάποιες δυσκολίες στο να πραγματοποιηθεί άμεσα. Αλλά δεν χάσαμε επαφή, μέχρι που φτάσαμε στο Φλεβάρη και Μάρτη, οπότε μιλούσα και με τον ΣΚΑΪ και ξανά με τον Alpha.

Ποια ήταν η νέα πρόταση του Alpha; Ακούστηκε ότι θα αντικαθιστούσες τον Νίκο Μουτσινά όταν τελείωσε το Δέστε Τους. 
Η πρόταση ήταν να κάνω ένα καθημερινό infotainment στη ζώνη 11.00-13.00 από φέτος το Μάιο και ήταν πολύ δελεαστική. Ήταν αυτό που θα ήθελα να κάνω ως εκπομπή. Όμως στο τελευταίο λεπτό, ο ΣΚΑΪ μου πρόσφερε το Survivor Πανόραμα. Εγώ έβλεπα Survivor έτσι κι αλλιώς και ήμουν φανατική. Κάποιοι είπαν ότι για αυτό πήρα τον εκπομπή, αλλά δεν είναι αλήθεια, γιατί είχα ξεκινήσει έτσι κι αλλιώς τις συζητήσεις. Δεν σου λέω ότι απάντησα αμέσως. Το σκέφτηκα γιατί, από την άλλη, είχα μια εκπομπή που επιζητούσα χρόνια –όχι τη ζώνη αλλά το infotainment–, οπότε το δίλημμα ήταν μεγάλο.

Και γιατί επέλεξες τον ΣΚΑΪ; 
Αποφάσισα να πάω εκεί όπου με διεκδίκησαν περισσότερο. Δεν είναι το ότι σου δίνουν παραπάνω αλλά και το πώς. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !