Jumbo: Η απόφαση του Βακάκη που προκάλεσε έκπληξη στην αγορά

Unknown
0
Μεγάλη έκπληξη στην αγορά προκαλεί η είδηση πως ο Απόστολος Βακάκης, ο ιδιοκτήτης των Jumbo αποφάσισε να πουλήσει μέρος των μετοχών του στην εταιρεία. Την Παρασκευή 16 Ιουνίου, ο Απ. Βακάκης πούλησε 4,8 εκατ. μετοχές που αντιστοιχούν στο 3,5% του μετοχικού κεφαλαίου της Jumbo.

Η πώληση έγινε στα 14,95 ευρώ, με discount 6,6% σε σύγκριση με το κλείσιμο της Πέμπτης που ήταν στα 16 ευρώ και πλέον το μερίδιο του Απόστολου Βακάκη μειώθηκε στο 23,22% από 26,72% που ήταν προηγουμένως.

Η πώληση έγινε μέσω της εταιρείας Tanocerian Maritime, συμφερόντων Απόστολου Βακάκη, ενώ αγοραστές είναι ξένα θεσμικά χαρτοφυλάκια που ήδη έχουν θέσεις στο μετοχικό κεφάλαιο της εισηγμένης εταιρείας.

Η μετοχή της Jumbo έκλεισε στη συνεδρίαση της Παρασκευής στα 15,35 ευρώ, με απώλειες 4,06%, διακινώντας συνολικά 5,66 εκατ. τεμάχια, μέσω 1.471 πράξεων και τζίρου που έφτασε στα 85 εκατ. ευρώ. Η κεφαλαιοποίηση της Jumbo διαμορφώνεται πλέον στα 2,08 δισ. ευρώ και βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης αποτιμήσεων του ελληνικού χρηματιστηρίου.



newsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !