10 χρόνια κλείνει φέτος το μουσικό συγκρότημα Imam Baildi και τα μέλη του μιλούν για όλα αυτά που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια.


«Σε μια πορεία 10 χρόνων υπάρχουν όλα, ξεκινάς με έναν ενθουσιασμό που προκύπτει από το μοναδικό συναίσθημα να έχεις στα χέρια σου ένα δικό σου δημιούργημα. Στην πορεία σίγουρα προκύπτουν και "παιδικές ασθένειες", κυρίως αγωνίες και ανησυχίες που οφείλονται στην έλλειψη εμπειρίας. Σιγά σιγά, αυτά τα "χωνεύεις". Αναπτύσσεις άμυνες και δυνάμεις, και μαθαίνεις να προχωράς, γιατί διαπιστώνεις ότι η αγάπη πού δέχεσαι από τον κόσμο είναι πάντα εκεί, αρκεί να δίνεις κάθε φορά τον καλύτερο σου εαυτό» 

Πώς καλλιεργήθηκε η σχέση σας με το κοινό;
«Καλλιεργήθηκε ξεκάθαρα μέσα από τα live. Κάθε συναυλία είναι μια ξεχωριστή συνθήκη, η οποία είναι πολύ αληθινή. Είσαι επί σκηνής, ο κόσμος "είναι μπροστά σου και περιμένει να τον μαγέψεις, να τον ταξιδέψεις κάπου αλλού. Αυτό ή συμβαίνει ή δεν συμβαίνει, είναι τελείως άσχετο με το αν έχεις παρουσία στα media ή καλές δημόσιες σχέσεις. Στην περίπτωση μας, αυτός ο "μαγικός" χαρακτήρας δεν έχει λείψει ποτέ από τα live μας», λένε στον Τηλεθεατή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]