H Mαρία Ηλιάκη δηλώνει: 'Λίγο πριν κοπεί το ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ, είχα...''

0

Η Μαρία Ηλιάκη ,που μέχρι πρότινος παρουσίαζε στον ALPHA ,μαζί με τον Μουτσινά, το
ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ, μίλησε στο περιοδικό, Celebrity, και αναφέρθηκε τόσο στη νέα τηλεοπτική σεζόν όσο και στο πρόωρο κόψιμό τους από τον Alpha, αποκαλύπτοντας πως το είχε διαισθανθεί...

Φαίνεσαι επίσης πολύ ευδιάθετη...

'' Έχω μια ανεξήγητη αισιοδοξία αυτόν τον καιρό. Ίσως γιατί όσο μεγαλώνω βλέπω τα πράγματα από άλλη οπτική. ΟΚ, ήταν κάπως περίεργη η περίοδος που κόπηκε η εκπομπή, αλλά πλέον όλα είναι πολύ καλά στη ζωή μου ''.

Έχεις κάποια καινούργια τηλεοπτικά σχέδια; 

'' Τώρα είναι η περίοδος που έχω αρχίσει τις συζητήσεις, οπότε ακόμα  δεν έχω να πω κάτι επ’ αυτού''.

Τι θα ήθελες να κάνεις, όμως, τη νέα τηλεοπτική σεζόν; 

''Κοίτα, δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με τη σκέψη ότι πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκομαι σε κάποιο κανάλι. Έχω αποφασίσει ότι τα πράγματα θα έρθουν όπως είναι να έρθουν. Δεν θα πιέσω καταστάσεις ούτε θα αγχωθώ. Σίγουρα, όμως, δεν θα ήθελα να κάνω κάτι σαν το «Ξαναδέστε τους». Το κάναμε, το ξαναπροσπαθήσαμε, αλλά όπως αποδείχτηκε τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ήταν μια εκπομπή που έκανε επιτυχία πριν από τρία χρόνια. Δεν έπρεπε να την επαναλάβουμε, αυτό ήταν το λάθος μας, γιατί άλλαξαν οι εποχές και εμείς παραμείναμε ίδιοι. Δεν προσαρμοστήκαμε στις νέες συνθήκες. Ούτε στις κοινωνικές, αφού η Ελλάδα είναι πια πολύ διαφορετική και ο τηλεθεατής θέλει πλέον να παρακολουθήσει άλλα πράγματα. Αλλά ούτε και στις τηλεοπτικές συνθήκες, αφού τα μισά κανάλια δεν επιτρέπεται ή δεν θέλουν να παίζουν αποσπάσματα από τα άλλα μισά, και αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα σε τέτοιου είδους σχολιαστικές εκπομπές''.

Υπάρχει περίπτωση ,όμως, να υπερεκτιμήσατε και λίγο τις δυνατότητές σας; 

''Ναι, υπάρχει κι αυτή η πιθανότητα. Δηλαδή, είπαμε υποσυνείδητα: «Έλα, πάμε, το έχουμε». Ήταν βέβαια κι άλλες οι εποχές στο κανάλι όταν ξεκινούσαμε το «Δέστε τους». Υπήρχε χρόνος για διορθώσεις, ώστε να ανεβάσουμε τα νούμερα, σε αντίθεση με τώρα, που δεν υπήρχε. Οπότε ο συνδυασμός αυτών οδήγησε στη διακοπή''.

Είχαν υπάρξει σημάδια που έδειχναν αυτήν την κατάληξη; 

''Για κάποιο περίεργο λόγο, λίγο πριν γίνει, είχα διαισθανθεί ότι κάτι άσχημο θα συμβεί. Ασυνείδητα είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου για παν ενδεχόμενο''.

Ένιωσες ότι απέτυχες; 

Σίγουρα οι μέρες που ακολούθησαν ήταν αρκετά αμήχανες. Από τη φύση μου είμαι άνθρωπος που αρέσκεται στο αυτομαστίγωμα. Έκανα ,λοιπόν, την αυτοκριτική μου και αποφάνθηκα ότι η εκπομπή ουσιαστικά κόπηκε γιατί το προϊόν μας δεν αφορούσε πια τους τηλεθεατές. Ίσως να μην ενδιαφέρει τον κόσμο πλέον να βλέπει τέσσερις ανθρώπους να σχολιάζουν τι φόρεσε η οποιαδήποτε διάσημη. Ή, για να το πω πιο σωστά, μπορεί να μην ήθελε πια να βλέπει εμάς να το κάνουμε. Να ήθελε να μας δει σε κάτι άλλο. Πάντως, όταν μια εκπομπή κόβεται, είναι μια αποτυχία και το εγώ σου πληγώνεται. Αλλά πηγαίνεις παρακάτω''.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !