«Game of Thrones»: Φινάλε με μόλις έξι επεισόδια

Unknown
0

Οι δημιουργοί της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς φαντασίας «Game of Thrones» είχαν ανακοινώσει, εδώ και αρκετό καιρό, ότι οι δύο τελευταίες σεζόν θα είναι πολύ μικρότερες από τις προηγούμενες. Οι φανατικοί οπαδοί της σειράς γνώριζαν ότι η έβδομη -και προτελευταία σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου, θα αποτελείται από επτά επεισόδια.

Οι φήμες πως η όγδοη -και τελευταία σεζόν- θα είναι ακόμα μικρότερη επιβεβαιωθήκαν, καθώς σύμφωνα με το Entertainment Weekly, ανακοινώθηκε επίσημα ότι η σεζόν που θα οδηγήσει τη σειρά στο φινάλε της θα αποτελείται από μόλις έξι επεισόδια, μέσα από τα οποία θα καθοριστεί η τύχη του Γούεστερος και όσων από τους χαρακτήρες θα έχουν καταφέρει μέχρι τότε να παραμείνουν εν ζωή.

Θυμίζουμε πως το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO ετοιμάζει νέες παράλληλες σειρές που θα αναφέρονται είτε σε περιόδους πριν από αυτή που εκτυλίσσονται τα γεγονότα της υπάρχουσας (πρίκουελ) είτε σε εποχή μεταγενέστερη από αυτή του σημερινού «Game of Thrones» (σίκουελ).

Το τηλεοπτικό δίκτυο έχει κλείσει συμφωνίες με τέσσερις σεναριογράφους, οι οποίοι θα εξερευνήσουν διαφορετικές χρονικές περιόδους από το ευρύ και πλούσιο σύμπαν του Ρ. Μάρτιν.

naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !