Η #Eurovision ως ο #Survivorgr της τηλεθέασης

0
Η Eurovision ,στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης και αυτή την τηλεοπτική σεζόν στη χώρα μας , και όπως ο αντιπρόεδρος του INFE, κος Μάκης Χαραλαμπόπουλος, μας πληροφορεί, ο Ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού συνεχίζει να  κρατά και φέτος τα σκήπτρα στη τηλεθέασης στην Ελλάδα ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος και κατάταξης της φετινής μας συμμετοχής στη διοργάνωση του Κιέβου.

Αδιάψευστα νούμερα και στοιχεία που οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έδωσαν στη δημοσιότητα καθώς αναφέρουν ότι και ο φετινός 62ος διαγωνισμός, όπου η Demy μάς εκπροσώπησε, χάρισε στην ΕΡΤ τη δεύτερη θέση στην τηλεθέαση της τηλεοπτικής σεζόν.  1,8 εκατομμύρια τηλεθεατές στην πατρίδα μας παρακολούθησαν την προσπάθεια της ελληνικής αποστολής  να σκαρφαλώσει σε υψηλή θέση ,καθώς απόλαυσαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και τη νίκη -ενός αουτσάιντερ -της Πορτογαλίας ,που ανέβηκε τις τελευταίες ημέρες ανέλπιστα στα στοιχήματα, και τελικώς κέρδισε τον διαγωνισμό !

Ο διαγωνισμός τραγουδιού, παρ' όλη τη φθορά που έχει υποστεί ,συνεχίζει και γοητεύει εκατομμύρια τηλεθεατές και στη χώρα μας. Και για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα οι φαν του θεσμού παίζουν τον δικό τους ρόλο σε όλο αυτόν, που ακόμα αντέχει και στηρίζεται κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Αδιαμφισβήτητος νικητής για τη σεζόν του φετινού χειμώνα -τι άλλο;- από το παιχνίδι επιβίωσης Survivor, ή, αλλιώς, "Ο Ντάνoς και η ...παρέα του", που έχει "σαρώσει" τα πάντα στο πέρασμά του.
Στις θέσεις τρία, τέσσερα και δέκα συναντάμε την Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου σε αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 -συνηθισμένο φαινόμενο μια που οι λάτρεις του αθλητισμού παγκοσμίως ακολουθούν την ομάδα τους σε όλες τις διοργανώσεις-, ενώ η μουσική έχει και πάλι τον πρώτο λόγο στις θέσεις έξι ,εφτά και οκτώ όπου δύο τηλεοπτικά προγράμματα -μουσικά shows ανεύρεσης μουσικών ταλέντων ,το The Voice με τον Γιώργο Καπουτζίδη και το Rising Star από τον Ant1-, έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους και πέρασαν με καλό βαθμό στην τελική κατάταξη των επιτυχημένων τηλεοπτικών προγραμμάτων για το 2017.

Να θυμίσουμε ότι το μεγαλύτερο νούμερο στην τηλεθέαση για διοργάνωση Eurovision,σημειώθηκε τη χρονιά (2006) που η χώρα μας διοργάνωσε στην Αθήνα τον διαγωνισμό και την Ελλάδα εκπροσώπησε η Άννα Βίσση με το "Everything" , του Νίκου Καρβέλα.  82,6 τοις εκατό.Νούμερο ασύλληπτο που φαντάζει  μακρινό σε ένα μίζερο και λόγω καταστάσεων  τηλεοπτικό τοπίο της χώρας, λόγω της κρίσης που διανύει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !