Υποψήφιες για το βραβείο σεναρίου ήταν επίσης και οι σειρές, Μπρούσκο και Αστέρας Ραχούλας - Όσα λέει η σεναριογράφος για τη διάκριση...

O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ δεν θα μπορούσε να λείπει από τον θεσμό, Golden Umbrella Awards. Συγκεκριμένα, κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Επενδυτή στη βορειοανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια στη ΜΜΕ, για το πολύ επιτυχημένο πλάνο επενδύσεων και την ολοκληρωμένη στρατηγική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια στον χώρο της νοτιοανατολικής Ευρώπης, ενώ η δεύτερη διάκριση αφορά ,όπως ήδη γνωρίζετε, το βραβείο Καλύτερου Σεναρίου, για την αγαπημένη κωμική σειρά, DADDY COOL, αποδεικνύοντας πως οι φρέσκιες ιδέες και το ποιοτικό περιεχόμενο με στόχο τη δημιουργία μοναδικών τηλεοπτικών στιγμών, βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας του ΑΝΤ1.

Η απονομή έγινε μεταξύ 35 υποψήφιων τηλεοπτικών παραγωγών.

Από την πλευρά της Ελλάδας υποψήφιες ήταν οι σειρές, Μπρούσκο, Daddy Cool και Αστέρας Ραχούλας, ενώ οι υπόλοιπες προέρχονταν από τις Βουλγαρία, Σλοβενία, Σερβία ,Κροατία, Πολωνία ,Ισραήλ, Αίγυπτο,Τουρκία ,Αργεντινή, Χιλή και Κολομβία.Αξίζει να σημειωθεί πως στην κριτική επιτροπή ήταν προσωπικότητες από μεγάλα διεθνή δίκτυα.

Η σεναριογράφος, Τίνα Καμπίτση, μίλησε στη Σοφία Τσίρκα και το Mytv για το βραβείο:
' Δεν το περίμενα. Όταν το έμαθα, ήταν μεγάλη έκπληξη. Μου πήρε αρκετή ώρα να το πιστέψω. Είναι κάτι μαγικό, γιατί πάντα ονειρευόμουν ένα τέτοιο βραβείο. Είναι από τα όνειρα που δεν πιστεύεις πως θα γίνουν πραγματικότητα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η σειρά βραβεύτηκε με τέτοια επιτροπή και τέτοιον ανταγωνισμό. Με έχει κάνει πολύ ευτυχισμένη '.

Μάλιστα, η ίδια αποκαλύπτει πως από την αρχή που έγραφε το σενάριο πίστευε πως θα πάρει κάποιο βραβείο ,γιατί πίστευε πολύ σ' αυτό, όπως επίσης και στους συνεργάτες της...
' Είχα πει πως θέλω να κάνω μια δουλειά όμορφη, που να θίγει σοβαρά θέματα τα οποία να μην αφορούν μόνο την Ελλάδα. Ήθελα να τη δει ο κόσμος στο εξωτερικό και να σταθεί στους προβληματισμούς που βγάζουν τα κείμενα .Είναι και εκπαιδευτική τηλεόραση αυτή η σειρά.Είχα πει ότι ήθελα να βραβευτεί και γελάγαμε! '.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]