' Daddy Cool ': Το βραβείο καλύτερου σεναρίου και το μεγάλο φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1...

0

Το εβδομαδιαίο σίριαλ του ANT1 ,Daddy Cool, που διανύει τη δεύτερη σεζόν του και προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.00, συγκαταλέγεται αναμφίλεκτα στις επιτυχίες που έχει στη φαρέτρα του το κανάλι τα τελευταία χρόνια. Η σειρά, που υπογράφει η σεναριογράφος, Τίνα Καμπίτση, από την πρεμιέρα της κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, και φέτος, μετά από δύο σεζόν, ολοκληρώνει τον κύκλο της.

Ο 'Daddy' του Αμαρουσίου, πέραν της επιτυχίας σε επίπεδο τηλεθέασης ,της θερμής αγκαλιάς που έτυχε από τους τηλεθεατές αλλά και της, επίσης θερμής, υποδοχής που της επεφύλαξε ο Τύπος εν συνόλω, κατάφερε κάτι που σίγουρα λίγα σίριαλ έχουν πετύχει: να βραβευτεί και επίσημα πριν από λίγες μέρες με το βραβείο καλύτερου σεναρίου. Το βραβείο ,GOLDEN UMBRELLA- BEST WRITING, δόθηκε ,λοιπόν,στο πλαίσιο του διαγωνισμού, GOLDEN UMBRELLA Tv Awards, στη σεναριογράφο, Τίνα Καμπίτση, που με τη γραφή της έδωσε για ακόμη μια φορά ένα άριστα δομημένο αποτέλεσμα στο τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδας.

Η βραβευμένη πλέον σειρά,όπως ήδη σημείωσα ολοκληρώνεται φέτος, και έτσι σήμερα η Τίνα Καμπίτση, όπως φυσικά η ίδια ενημέρωσε μέσω των social media,  έγραψε το τελευταίο επεισόδιο κι έδωσε το μεγάλο φινάλε του πιο...cool μπαμπά τής tv! Η σεναριογράφος, φανερά συγκινημένη που το ταξίδι αυτό έφτασε στο τέλος του , έγραψε χαρακτηριστικά το εξής: ''Δώσαμε τέλος στο DADDY COOL (Έχει μια μοναξιά ο γραφιάς στα φινάλε, ρε παιδιά!).

Δες την ανάρτησή της:






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !