Αυτό είναι το θρίλερ που έχει ενθουσιάσει τα στελέχη του ΣΚΑΪ...


Ο τίτλος του , το ιδιαίτερο σενάριο, και το καστ...

Ο ΣΚΑΪ ενδιαφέρεται για ένα νέο σίριαλ που δεν πρόκειται για μια ακόμη ερωτική ιστορία, αλλά για μια πολύ διαφορετική σειρά. Πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ 12 επεισοδίων. Η ιστορία διαδραματίζεται μέσα σε ένα θέατρο. Ένας φόνος, πολλά μυστικά και αποκαλύψεις και έντονο μυστήριο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης σειράς. Ένας φόνος, λοιπόν, και κάποιοι άνθρωποι που με διάφορους τρόπους συνδέονται με αυτόν ,οδηγεί σε μια σειρά αποκαλύψεων και μυστικών από το παρελθόν. Οι ήρωες κρύβουν πολλά και ακόμη περισσότερα ο άνθρωπος που δολοφονείται.

Πρόκειται για μια παραγωγή του Βάσσου Βάσσου, που σκηνοθετεί τη σειρά, που θα είναι εβδομαδιαία.  Στο πρωταγωνιστικό καστ είναι οι: Φαίη Ξυλά, Χρήστος Σιμαρδάνης, Τόνυ Δημητρίου, Μένια Μαθιουδάκη,Αστέρης Πελτέκης και πολλοί ακόμη Κύπριοι  ηθοποιοί.

Ο προσωρινός τίτλος της σειράς είναι Κραυγή στην ομίχλη, ενδέχεται ,όμως, να αλλάξει μέχρι η σειρά να βγει στον τηλεοπτικό αέρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το σίριαλ έχει εντυπωσιάσει τόσο τα στελέχη του ΣΙΓΜΑ Κύπρου, που συνεργάζεται με τον Σκάι Ελλάδος, όσο και τα στελέχη του Σκάι, μια και πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα.
Ωστόσο, όλα ακόμα παραμένουν ρευστά στα κανάλια και ακόμα δεν έχουν παρθεί τελικές αποφάσεις για το νέο πρόγραμμα.

Βίκυ Διαμάντη - Mytv


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: